Tamam dostum en haklısı sensin anlatımda bozukluk olabilir çünkü bilmediğim bir şey zaten bu yüzden soruyorum affet.@Bozly anlatımda bozukluk var. Ekran kartım görüntü vermiyor dememeniz gerekiyor. Monitöre görüntü gelmiyor derseniz daha açıklayıcı olur. Bilgisayar kasasına hiç elektrik gelip gelmediğini kontrol ediniz. Kasa arkasında bulunan PSU güç düğmesi kapalı olabilir. Sonra hazır sistem olarak aldıysanız ve ekran kartını kendiniz taktıysanız veya takılı geldiyse kasanın içinden ekran kartı ve güç bağlantısı doğru şekilde yapıldığından ya da yaptığınızdan eminseniz monitörden gelen görüntü kablosunu doğru şekilde taktığınızdan emin olunuz. Ve tekrar deneyiniz.
Hocam baştan alalım. Şimdi PC ne zaman geldi ve sonra neler oldu da böyle bir şey olmaya başladı?Tamam dostum en haklısı sensin anlatımda bozukluk olabilir çünkü bilmediğim bir şey zaten bu yüzden soruyorum affet.
Dostum ilgi ve alakan için çok teşekkür ederim hallettim sorun psuya takılan kabloyu yarım takmamdan ötürü güç yetmemesinden kaynaklanıyormuş.Hocam baştan alalım. Şimdi PC ne zaman geldi ve sonra neler oldu da böyle bir şey olmaya başladı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.