1650S Galax vs. Zotac vs. INNO3D

Foşix Mergen

Hectopat
Şimdi 1650S'de 3 model aklımda hepsi birbirine çok yakın fiyat. INNO3D ile Galax eşit sayılır ama araştırırken önüme Zotac 1650S geldi ve fiyatı beni şaşırttı. Zotac her iki kartdan daha iyi (soğutma açısından ve malzeme kalitesinden) aklıma takılan mağazada hiç yorum yok. Sizce alsam sorun çıkar mı? (Bir de 1660 uygun fiyatlı bulabilirseniz atabilir misiniz 1700-1800 bazında)
.

.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi 1650S'de 3 model aklımda hepsi birbirine çok yakın fiyat. INNO3D ile Galax eşit sayılır ama araştırırken önüme Zotac 1650S geldi ve fiyatı beni şaşırttı. Zotac her iki kartdan daha iyi (soğutma açısından ve malzeme kalitesinden) aklıma takılan mağazada hiç yorum yok. Sizce alsam sorun çıkar mı? (Bir de 1660 uygun fiyatlı bulabilirseniz atabilir misiniz 1700-1800 bazında)
.

.
Galax tabiki. Uzun zamandır GTX 1050 Tİ kullanıyorum.

Galax tabiki. Uzun zamandır GTX 1050 Tİ kullanıyorum.
hocam zotac fiyatına gigabyte buldum
Burada soğutma yapısı olarak değerlendireceksek Inno3d daha başarılı duruyor ama GTX 1650 Super'den söz ediyorsak büyük miktarlar ödemenin gereğini de pek görmüyorum.

Eğer bütçenizi 1800 TL'nin üstüne çıkartabilirseniz tek fanlı GTX 1660 Super mevcut.

Link: MSI MSI GeForce GTX 1660 SUPER AERO ITX OC GTX1660S 6GB GDDR6 192B (1XDVI 1XHDMI 1XDP) Ekran Kartı | Trendyol
Gıgabyte Gtx1650 Super 4gb Gddr6 128b Gv-n165swf2oc-4gd - n11.com hocam bumu inno3d mi
arkadaşlar saçma bi şekilde ban attılar çok kısa bir süre oyüzden ceavp yazamadım özür dilerim

.

.

Zotac çünkü 5 yıl garantisi var siteden yolluyorsunuz 2 3 bilgi onlarda 3 yıl fazladan garanti veriyor :).

Palit Gtx1660 Super Gp Oc 6gb 192bit Gddr6 Ekran Kartı - n11.com buna da bakabilirsin.

Hocam ben yazılım ve mühendislik için PC topluyorum işlemciye para yatırıyorum 3700X alacağım öğrenciyim parçaları aydan aya alacağım hem de oyun oynayacağım ve fps takıntım yok testlerde 1650s rdr 2 de bile ortalama en yüksek ayarda 50 fps alıyor o yüzden ekran kartına fazla yatırmıyacağım.
Zotac çünkü 5 yıl garantisi var siteden yolluyorsunuz 2 3 bilgi onlarda 3 yıl fazladan garanti veriyor :).
hocam aynı fiyata gigabyte varken ve daha iyi teknoloji sunarken niye zotac alayım (zotaca lafım yok çok iyi bir firma lakin ürünleri pahal)
Burada soğutma yapısı olarak değerlendireceksek Inno3d daha başarılı duruyor ama GTX 1650 Super'den söz ediyorsak büyük miktarlar ödemenin gereğini de pek görmüyorum.

Eğer bütçenizi 1800 TL'nin üstüne çıkartabilirseniz tek fanlı GTX 1660 Super mevcut.

Link: MSI MSI GeForce GTX 1660 SUPER AERO ITX OC GTX1660S 6GB GDDR6 192B (1XDVI 1XHDMI 1XDP) Ekran Kartı | Trendyol
hocam tek fan ısınmazmı oc yapılmaz buna birde (ısınır)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı