1650S Galax vs. Zotac vs. INNO3D

hocam tek fan ısınmazmı oc yapılmaz buna birde (ısınır)

Devasa ısı farkları olsa MSI bu kartı çıkarmayı göz almazdı sanırsam. Tabi ki OC anlamında müthiş bir soğutma yapısına sahip değil ancak standart şekilde 1660 Super gücü almış olacaksınız.

Gıgabyte Gtx1650 Super 4gb Gddr6 128b Gv-n165swf2oc-4gd - n11.com hocam bumu inno3d mi
arkadaşlar saçma bi şekilde ban attılar çok kısa bir süre oyüzden ceavp yazamadım özür dilerim

Bir fark göremiyorum. Hangisi uygunsa onu alabilirsiniz. Yine de son olarak bir Youtube üzerinden incelemelerine bakın.

Devasa ısı farkları olsa MSI bu kartı çıkarmayı göz almazdı sanırsam. Tabi ki OC anlamında müthiş bir soğutma yapısına sahip değil ancak standart şekilde 1660 Super gücü almış olacaksınız.

Bir fark göremiyorum. Hangisi uygunsa onu alabilirsiniz. Yine de son olarak bir Youtube üzerinden incelemelerine bakın.
peki hocam 1660s için hangisini tercih edersiniz ve aradaki fiyat farkına değer mi (oyundan oyuna değişir ama genel olarak 9-30 fps fark var ac oddysey de 30 fps fark vardı ben otür oyunları çok oynarım ve 6gb olması ileriye dönük olur )

arada 110-130 tl fark var birde gigabyte ın beni çekmesinin nedeni yazılımı ve basit bir arayüzünün olması) oc yaparım ilerde

peki hocam 1660s için hangisini tercih edersiniz ve aradaki fiyat farkına değer mi (oyundan oyuna değişir ama genel olarak 9-30 fps fark var ac oddysey de 30 fps fark vardı ben otür oyunları çok oynarım ve 6gb olması ileriye dönük olur )

arada 110-130 tl fark var birde gigabyte ın beni çekmesinin nedeni yazılımı ve basit bir arayüzünün olması) oc yaparım ilerde

Gigabyte (Windforce) için çok çok iyi bir ürün diyemem. Ben de kullandım, işini yapıyor ama Palit'te ondan aşağı kalmaz. Hem de fiyatı ondan daha iyi. Bu bence artı bir olay. Palit'i tercih ederdim. Bütçeniz zaten 2000 TL'ye dayanıyorsa MSI'ı kenara bırakın tabi ki. Orada 100-150 TL'nin önemli olduğu bir kullanıcı için yorumda bulundum.

Gigabyte (Windforce) için çok çok iyi bir ürün diyemem. Ben de kullandım, işini yapıyor ama Palit'te ondan aşağı kalmaz. Hem de fiyatı ondan daha iyi. Bu bence artı bir olay. Palit'i tercih ederdim. Bütçeniz zaten 2000 TL'ye dayanıyorsa MSI'ı kenara bırakın tabii ki. Orada 100-150 TL'nin önemli olduğu bir kullanıcı için yorumda bulundum.

Yani dediğim gibi parçaları aydan aya alacağım ve toplam kasayı 7000-7500 arası tutacağım daha ucuz olabilir bence cift fanlı olanı almak daha mantıklı gibi tabii bu kartı şimdi almayacağım şu an elimde 1500 TL var 2 hafta içinde alacağım.

Yani dediğim gibi parçaları aydan aya alacağım ve toplam kasayı 7000-7500 arası tutacağım daha ucuz olabilir bence cift fanlı olanı almak daha mantıklı gibi tabii bu kartı şimdi almayacağım şu an elimde 1500 TL var 2 hafta içinde alacağım.

Zotac alın hocam 5 yıl garantisi var internetten araştırırsınız elden çıkarırken çok kolay olur.

Lakin 2 hafta içinde çok şey değişir. Siz bence zamanı geldiğinde tekrardan konu açınız.

Lakin 2 hafta içinde çok şey değişir. Siz bence zamanı geldiğinde tekrardan konu açınız.

Evet ülkemizde böyle şeyler normal Gaming gecesini ve indirimleri kovalamak en mantıklı hareket gibi duruyor ve zaman ayırdığınız için teşekkürler.
Foruma yazı yazan herkese teşekkür ediyorum.
hocam 1660 superi taksitle almayı düşünüyorum ve gigabyte olan modeli 1949 tl ye buldum sizce hangisi

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı