Merhaba. CS 2 oynarken GPU ve CPU kullanımı ekte de gözüktüğü gibi çok düşük kalıyor. FPS'im 70-90 gidip geliyor. Çok daha yüksek olurdu. Valorant'ta ölüm kalım savaşında 200 üstü FPS alırken GPU kullanımıda %90 civarı oluyor. CS2'ye özel bir sorunum var diyebilirim. Yardımcı olursanız sevinirim.
GTX 1650 Super.
Ryzen 5 1600.
16 GB RAM var.
Merhaba. CS 2 oynarken GPU ve CPU kullanımı ekte de gözüktüğü gibi çok düşük kalıyor. FPS'im 70-90 gidip geliyor. Çok daha yüksek olurdu. Valorant'ta ölüm kalım savaşında 200 üstü FPS alırken GPU kullanımıda %90 civarı oluyor. CS2'ye özel bir sorunum var diyebilirim. Yardımcı olursanız sevinirim.
GTX 1650 Super.
Ryzen 5 1600.
16 GB RAM var.
GTX 1650 Super.
Ryzen 5 1600.
16 GB RAM var.
Yani garip ama Max yapabileceğin şey güç seçeneğini yüksek performansa almak elinden bir şey gelmez diye düşünüyorum bir de işte dediğim gibi ayarı yükseğe almak.
Ayrıca yapabileceği bir şey yok chipset ekran kartı Win güncellemesi BIOS güncellemesi haricinde bilgisayarı alırsın kurarsın belki optimize edersin ona da çok gerek yokta yani FPS'den memnunsan.
Ayrıca yapabileceği bir şey yok chipset ekran kartı Win güncellemesi BIOS güncellemesi haricinde bilgisayarı alırsın kurarsın belki optimize edersin ona da çok gerek yokta yani FPS'den memnunsan.
CS:GO'da mesela sen 400 alıyosun AVG o adam 330 alıyor işlemcin daha iyi yani.
Beni ne yapacaksın o benim ben ondan oyun oynamıyorum bir de ben dediğim FPS'yi basit eğlencede aldım ya bir girip test edeyim diye. ama eyvallah her şey güncel bilgisayarda FPS belki termal macunu 2 3 yıl oldu o bilgisayarın macunu değiştirip temizleyeceğim bir haftaya falan.