- Makaleler
- 1
Vs
2. sistemde ısınma sorunu oluşabilir dediler. Çünkü Ventus XS modeli fazla ısınıyormuş. Artı kasanın hava akışı iyi değilmiş. Hangisini almam daha mantıklı olur?
Hangisini almam daha mantıklı olur?
Alabilirsen 2.yi al ve üstüne yeni kasa al, çok daha iyi bir sistem olur.Eki Görüntüle 1030205
Vs
Eki Görüntüle 1030206
2. sistemde ısınma sorunu oluşabilir dediler. Çünkü Ventus XS modeli fazla ısınıyormuş. Artı kasanın hava akışı iyi değilmiş. Hangisini almam daha mantıklı olur?
Nasıl çözülebilir hava akışı?1660S olanı tavsiye ederim. Hava akışı bir şekilde çözülebilir, ancak ekran kartları arasındaki fark çok fazla. Ayrıca 1660s 6gb ram'e sahip, 4gb ise günümüzde biraz sınır gibi.
Yeni kasa ile, yada kasanın önü çıkıyorsa çıkartın.Nasıl çözülebilir hava akışı?
O kasanın pek incelemesi yok. Çıkıp çıkmadığını bilmiyorum.Yeni kasa ile, yada kasanın önü çıkıyorsa çıkartın.
Evet bende öyle düşündüm ancak ısınma sorunu olması kötü.1660S almaya çalışın. 4 GB VRAM artık yetersiz. Warzone Ultra'da 5GB VRAM kullanıyor mesela. High-Ultra oynamak istiyorsanız son çıkan oyunları 1660S almaya çalışın.
Hocam bunu kim dedi? Kaynağı atın bende merak ettim.Evet bende öyle düşündüm ancak ısınma sorunu olması kötü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.