165Hz 1ms monitör freeysnc açık mı kullanılmalı kapalı mı?

Cihan66

Hectopat
Daha fazla  
HDMI kablosu ile Max 120 Hz alabiliyordum, şu an DP kablosu takılı 165 Hz alabiliyorum. Monitörden FreeSync'i açtım NVIDIA ayarlarından bir şeyler yaptım, uyumlu değil fakat açtığım zaman bir sıkıntı olmadı. Şu an FreeSync açık mı kapalı mı? Bilen bir arkadaş yardımcı olursa çok memun kalırım. Bir de açık mı kullanayım kapalı mı? Şimdiden teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• 421.png
    421.png
    133,8 KB · Görüntüleme: 66
FreeSync ile G-SYNC'in farklı olduğunu anladığını varsayarak anlatıyorum. Şu an açık görünüyor ama ekran kartı bir AMD ekran kartı değil NVIDIA sana gereken G-SYNC ve aldığın markanın FreeSync yazmasıan rağmen G-SYNC olup olmadığı anlamanız için biraz araştırma yapınız çoğu firma orijinal olarak sadece 1 Sync'e özel çıkarsada monitörü diğerinede gizliden destek veriyor donanım arşivinin videosu var bununla ilgili.

FreeSync açık. Ekran görüntüsündeki G-Sync'i FreeSync üzerinden açıyorsunuz.

Eğer ekranda ışık patlamaları gibi sorunlar olmazsa açık tutabilirsiniz. 165FPS'den daha düşük FPS'ler aldığınızda yırtılmaları önleyecektir.

FreeSync fps sabitlemek için kullanılan bir teknoloji zaten desteklenen fps in üzerine çıktığında ekranda oluşacak kırıkları giderir ve desteklenenin üzerine çıkmanı engeller diye biliyorum bence açık kalsın

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı