165Hz IPS monitör önerisi

Anladım alternatif atar mısınız varsa aklınızda.

Bütçeyi 6 bine çıkarmıştınız bende size G4 önermiştim. Prime ilk ay ücretsiz hocam değerlendiriniz.

ayrıca bu konudan devam edelim öteki arkadaşın konusu kirlenmesin.

(Pardon bu konu da sizin konunuz değilmiş. Yarın yeni konu açsanız çok daha iyi olur hem buradaki kişileri de etiketlersiniz)

Zaten alınabilecek modellerin çoğunu saydık konu içerisinde. Odyssey G4'ün alternatifi bu fiyatta yok bildiğim kadarıyla.

165 Hz olarak benim de önerim iiyama ama siz satın almaya sıcak bakmıyorsunuz. Benzer fiyatta MSI olan monitörden başka bir alternatif aklıma gelmiyor maalesef.

Ben yatmaya gidiyorum iyi geceler hocam.

Bütçeyi 6 bine çıkarmıştınız bende size G4 önermiştim. Prime ilk ay ücretsiz hocam değerlendiriniz.

Ayrıca bu konudan devam edelim öteki arkadaşın konusu kirlenmesin.

Zaten alınabilecek modellerin çoğunu saydık konu içerisinde. Odyssey G4'ün alternatifi bu fiyatta yok bildiğim kadarıyla.

165 Hz olarak benim de önerim iiyama ama siz satın almaya sıcak bakmıyorsunuz. Benzer fiyatta MSI olan monitörden başka bir alternatif aklıma gelmiyor maalesef.

Aklımda G24F-2 vardı hocam gereksiz pahalı olmus iiyama pek bilmediğim için MSI daha sıcak bakıyorum MSI alacağım MSI modeli RTX 3060 8 GB olur mu pek anlamıyorum uyum konusundan

Anladım alternatif atar mısınız varsa aklınızda.

Piyasada alınabilecek monitörleri attım.
Başlıca önerim:

İiyama istemeyen için alternatif:

Renk konusunda üstün olan:

En mükemmel renklere ve tepkime süresine sahip olan:

240Hz, tepkime süresi iyi ama renk kalitesi biraz kötü model:

Piyasada alınabilecek monitörleri attım.
Başlıca önerim:

İiyama istemeyen için alternatif:

Renk konusunda üstün olan:

En mükemmel renklere ve tepkime süresine sahip olan:

240Hz, tepkime süresi iyi ama renk kalitesi biraz kötü model:

Hocam MSI alacağım ama RTX 3060 uyumlu olur mu isterseniz sistemin tam halini atayım

Hocam kusura bakmayın cok kafanızı ağrıttım bir sorum daha olacak kutunun icinden kablolar her şey cıkıyor mu yoksa ek kablo almam lazım mı?

Çıkıyor olması lazım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2.35'ten bakabilirsin. İstersen yarın İtopya'yı arayıp telefondan da sorabilirsin doğrulama için.

Çıkıyor olması lazım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2.35'ten bakabilirsin. İstersen yarın İtopya'yı arayıp telefondan da sorabilirsin doğrulama için.

Anladım hocam teşekkürler ilginiz için

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı