martinS
Megapat
Normalde ekran kartı sürücüsünü kurduktan sonra otomatik olarak gelmesi lazım, kart nedir?
Konuyu okumadan mı yorum yapıyorsunuz? Söylemiş ya DP kablo ile bağladığını.Ne ile görüntü alıyorsunuz DP HD mi?
Ya kablon desteklemiyor ya da HDMI çıkışın. Cihazın ne?
Güzel kardeşim hani farklı sürümleri var Ya o kabloların ha? Sen konuyu okumaya ne dersin? Adam zaten o Hz bölümüne bakmış ya hani güzel dostum.Konuyu okumadan mı yorum yapıyorsunuz? Söylemiş ya DP kablo ile bağladığını.
Ah güzel kardeşim canım kardeşim adamın elinde en düşük sürüm olan 1.0 bile olsa 1440P'de 75Hz alabilecek ayrıca DisplayPort ile bağladığını söylediği halde cihaz sormuşsun laptop kullanıyor olma ihtimali %'de kaç? Ve attığı görselde o kutucuğa basıp basmadığını bilmiyorum bu konularda amatör ise bunu belki bilemiyebilir ondan belirtiyorum canım kardeşim içerleme bana durduk yere.Güzel kardeşim hani farklı sürümleri var ya o kabloların ha? Sen konuyu okumaya ne dersin? Adam zaten o Hz bölümüne bakmış ya hani güzel dostum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.