1660 için işlemci önerisi

• Konuyu başlatan eXborni
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 284

eXborni

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu anda sistemimde GTX 1660-Gigabyte Technology B450M S2H anakart-16g RAM var. İşlemci olarak da R3 4100 var ama yükseltmek istiyorum. Amacım önümüzdeki hazirana kadar götürmesi. Hikayeli oyun falan oynamayacağım. Sadece FPS oyunları. Ne önerirsiniz?

Arkadaşlar şu anda sistemimde GTX 1660-Gigabyte Technology B450M S2H anakart-16g RAM var. İşlemci olarak da R3 4100 var ama yükseltmek istiyorum. Amacım önümüzdeki hazirana kadar götürmesi. Hikayeli oyun falan oynamayacağım. Sadece FPS oyunları. Ne önerirsiniz?

Ryzen 5 5600 olabilir hocam AM4 tarafında en mantıklı model sayılır.

Hocam öncelikle 'motherboards' kontrolünü yapınız ardından hangi işlemcileri desteklediğine bakınız oradan bütçenize ve performans olarak hoşunuza gideni alabilirsiniz iyi Sosyaller.

R5 5600 önermek çok zor değil. Her AM4 anakart destekliyor artık.

Hocam fikrinizi beğenmedim iyi Sosyaller.

Bence de hocam alınabilecek en iyi işlemci budur bu ekran kartına iyi Sosyaller.

R5 5600'e fikrinizi beğenmedim deyip en iyi işlemciye R5 5600 demen?

1763321997922.png

Ryzen 5 5600 ve iyi bir kule tipi soğutucu ile işi çözebilirsiniz. Ancak bütçeniz var ise anakart modelinizi söylerseniz X3D'li bir işlemci de alabilirsiniz. 360Hz tarzı bir monitör ile yüksek FPS almak isterseniz X3D'li bir işlemciye geçmeniz gerekir. Tabii artık eski sistem AM4'ler ne kadar yatırım sağlanır ve buna değer mi sizin bileceğiniz iş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı