1660 Super için işlemci önerisi

Rica ederim. Elinizdeki PSU zaten minimum 550W değil mi? Bu yüzden bu konuda tavsiye vermedim öyle olduğunu tahmin ederek.
PSU 600W sorun çıkarmaz sanıyorum

Anakart işlemci okey de ramler teneke.
Alacağım anakart 3200Mhz olduğu için onlara baktım sanırım sizin attığınız daha mantıklı.

PSU 600W sorun çıkarmaz sanıyorum.

Alacağım anakart 3200MHz olduğu için onlara baktım sanırım sizin attığınız daha mantıklı.

Bu linktekini alabilirsiniz RGB takıntınız yoksa. 3200'den fazlasını takmaya gerek yok çünkü o işlemcinin maksimum desteği 3200 diye biliyorum ki anakartın da öyle. Zaten ileride değiştirmek isterseniz yine toplu bir güncelleme yaparsınız ve DDR5'e geçersiniz. 3600 MHz'e çok gerek yok. Evet PSU yeterli duruyor.

Bu linktekini alabilirsiniz RGB takıntınız yoksa. 3200'den fazlasını takmaya gerek yok çünkü o işlemcinin maksimum desteği 3200 diye biliyorum ki anakartın da öyle. Zaten ileride değiştirmek isterseniz yine toplu bir güncelleme yaparsınız ve DDR5'e geçersiniz. 3600 MHz'e çok gerek yok. Evet PSU yeterli duruyor.
Aynı paraya 3600mhz CL17 alıp cl düşürmek varken neden 3200mhz cl16 alsın ki?

Çok teşekkür ederim :)

Sizinle yaklaşık aynı saniyelerde attım mesajı. Evet dediğiniz daha uygun olur. Ben o RAM'i göremedim. Attığınız mesajı da görmemiştim. :)
Son bir soru olarak işlemci ve anakart bugün geliyor onları taktırıp eski ramlerle kullanabilir miyim eskileri 2133 Mhz yeni gelenleri yarın sonradan sisteme dahil edebilir miyim?

Son bir soru olarak işlemci ve anakart bugün geliyor onları taktırıp eski ramlerle kullanabilir miyim eskileri 2133 Mhz yeni gelenleri yarın sonradan sisteme dahil edebilir miyim?

Son düzenleme:

Son bir soru olarak işlemci ve anakart bugün geliyor onları taktırıp eski RAM'lerle kullanabilir miyim eskileri 2133 MHz yeni gelenleri yarın sonradan sisteme dahil edebilir miyim?

Evet 2133 MHz RAM'ler ile de çalışacaktır. Dediğim gibi ben de 15 gün civarı öyle kullanıp daha sonra RAM'leri yükselttim. Bir sıkıntı çıkmadı bende.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı