1660 Super için PSU önerisi

Ordinaryruffian

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Ekran kartı - GTX 1660 Super.
İşlemci - i5-10400F
RAM - 16 GB.

Şu an kullandığım PSU Aerocool VX 500W ve aşırı fazla fan sesi geliyor. Fan sesinin daha az gelmesi için daha iyi bir PSU almam lazım ama hangi marka güvenilir bilmiyorum. Bütçe 5000.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci - i5-10400F
RAM - 16 GB.

Şu an kullandığım PSU Aerocool VX 500W ve aşırı fazla fan sesi geliyor. Fan sesinin daha az gelmesi için daha iyi bir PSU almam lazım ama hangi marka güvenilir bilmiyorum. Bütçe 5000.
Fani degistir sorun düzelsin niye PSU dehistiriyorsun? PSU değiştirmek için neden 5000 TL bütçe ayiriyorsun? O fiyata 5060 alırsın zaten. 😃

İşlemci - i5-10400F
RAM - 16 GB.

O sisteme 5000 TL'lik bir PSU'ya hiç gerek yok, bu PSU çoğu yükseltmeleride destekler.

O sisteme 5000 TL'lik bir PSU'ya hiç gerek yok, bu PSU çoğu yükseltmeleride destekler.

Hocam bir konuda yardımınızı istiyeceğim profilime girip en son attığım 1660 ti sorunuma bakabilirmisiniz kimse bir şey yazmamış müsaitseniz bakarmısınız?

Marka ve satıcı güvenilir mi peki sağolun öneriniz için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı