P Pasha00 Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 293 27 Temmuz 2023 #51 Hououin Kyouma dedi: Sana yeterli olmayabilir ama bu konuda bahsedilen ekran kartlara fazlasıyla yeterli . Genişletmek için tıkla... Ya anlatamıyorum galiba kendi görüşümü belirtiyorum benim fikrimce yeterli değil diyorum sizce yeterliyse yeterlidir bu kadar yazmanızın anlamı yok. M2 Vidası dedi: Kasanın içini atsam tahmini olarak bir yorum yapabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Atarsan tahminde bulunurum ama kesin olmaz.
Hououin Kyouma dedi: Sana yeterli olmayabilir ama bu konuda bahsedilen ekran kartlara fazlasıyla yeterli . Genişletmek için tıkla... Ya anlatamıyorum galiba kendi görüşümü belirtiyorum benim fikrimce yeterli değil diyorum sizce yeterliyse yeterlidir bu kadar yazmanızın anlamı yok. M2 Vidası dedi: Kasanın içini atsam tahmini olarak bir yorum yapabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Atarsan tahminde bulunurum ama kesin olmaz.
M2 Vidası Decapat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 403 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #52 Şu an kullandığım 2 fanlı ve anakart B250M Pro-VDH sığar mı?
P Pasha00 Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 293 27 Temmuz 2023 #53 M2 Vidası dedi: Kasanın içini atsam tahmini olarak bir yorum yapabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Yeni tip kasalardan mı eski tip mi? M2 Vidası dedi: Eki Görüntüle 1878827 Şu an kullandığım 2 fanlı ve anakart B250M Pro-VDH sığar mı? Genişletmek için tıkla... Sığar gibi geldi.
M2 Vidası dedi: Kasanın içini atsam tahmini olarak bir yorum yapabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Yeni tip kasalardan mı eski tip mi? M2 Vidası dedi: Eki Görüntüle 1878827 Şu an kullandığım 2 fanlı ve anakart B250M Pro-VDH sığar mı? Genişletmek için tıkla... Sığar gibi geldi.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.250 Çözümler 86 27 Temmuz 2023 #54 Pasha00 dedi: Ya anlatamıyorum galiba kendi görüşümü belirtiyorum benim fikrimce yeterli değil diyorum sizce yeterliyse yeterlidir bu kadar yazmanızın anlamı yok. Genişletmek için tıkla... Konu sahibi sana gore yeterli olup olmadığını sormuyor. Senin anlayamadığın esas nokta bu.
Pasha00 dedi: Ya anlatamıyorum galiba kendi görüşümü belirtiyorum benim fikrimce yeterli değil diyorum sizce yeterliyse yeterlidir bu kadar yazmanızın anlamı yok. Genişletmek için tıkla... Konu sahibi sana gore yeterli olup olmadığını sormuyor. Senin anlayamadığın esas nokta bu.
M2 Vidası Decapat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 403 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #55 Pasha00 dedi: Yeni tip kasalardan mı eski tip mi? Sığar gibi geldi. Genişletmek için tıkla... Hocam ben bu PC'yi toplama almıştım şu an ekleme yapıyorum kasa modelini bilmiyorum.
Pasha00 dedi: Yeni tip kasalardan mı eski tip mi? Sığar gibi geldi. Genişletmek için tıkla... Hocam ben bu PC'yi toplama almıştım şu an ekleme yapıyorum kasa modelini bilmiyorum.
P Pasha00 Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 293 27 Temmuz 2023 #56 Hououin Kyouma dedi: Konu sahibi sana gore yeterli olup olmadığını sormuyor. Senin anlayamadığın esas nokta bu. Genişletmek için tıkla... Kardeşim anlamıyorsun galiba benim deneyimime göre yetersiz anlatabiliyor muyum? M2 Vidası dedi: Hocam ben bu PC'yi toplama almıştım şu an ekleme yapıyorum kasa modelini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Sığar rahat ol.
Hououin Kyouma dedi: Konu sahibi sana gore yeterli olup olmadığını sormuyor. Senin anlayamadığın esas nokta bu. Genişletmek için tıkla... Kardeşim anlamıyorsun galiba benim deneyimime göre yetersiz anlatabiliyor muyum? M2 Vidası dedi: Hocam ben bu PC'yi toplama almıştım şu an ekleme yapıyorum kasa modelini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Sığar rahat ol.
M2 Vidası Decapat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 403 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #57 Pasha00 dedi: Kardeşim anlamıyorsun galiba benim deneyimime göre yetersiz anlatabiliyor muyum? Sığar rahat ol. Genişletmek için tıkla... Peki hocam o zaman bunu alıyorum. Dediklerinize göre 500W yeterli ve darboğaz yapmaz sorun yok o zaman.
Pasha00 dedi: Kardeşim anlamıyorsun galiba benim deneyimime göre yetersiz anlatabiliyor muyum? Sığar rahat ol. Genişletmek için tıkla... Peki hocam o zaman bunu alıyorum. Dediklerinize göre 500W yeterli ve darboğaz yapmaz sorun yok o zaman.
P Pasha00 Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 293 27 Temmuz 2023 #58 M2 Vidası dedi: Peki hocam o zaman bunu alıyorum. Dediklerinize göre 500W yeterli ve darboğaz yapmaz sorun yok o zaman. Genişletmek için tıkla... Benim kasada 550W var tam sınırda yetiyor 1660 Ti Ryzen 5 5500 var yeter mi tam kestiremedim ama doğrudur.
M2 Vidası dedi: Peki hocam o zaman bunu alıyorum. Dediklerinize göre 500W yeterli ve darboğaz yapmaz sorun yok o zaman. Genişletmek için tıkla... Benim kasada 550W var tam sınırda yetiyor 1660 Ti Ryzen 5 5500 var yeter mi tam kestiremedim ama doğrudur.
M2 Vidası Decapat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 403 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #59 Pasha00 dedi: Benim kasada 550W var tam sınırda yetiyor 1660 Ti Ryzen 5 5500 var yeter mi tam kestiremedim ama doğrudur. Genişletmek için tıkla... Yeni konu açayım ben yine de.
Pasha00 dedi: Benim kasada 550W var tam sınırda yetiyor 1660 Ti Ryzen 5 5500 var yeter mi tam kestiremedim ama doğrudur. Genişletmek için tıkla... Yeni konu açayım ben yine de.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.250 Çözümler 86 27 Temmuz 2023 #60 Pasha00 dedi: Kardeşim anlamıyorsun galiba benim deneyimime göre yetersiz anlatabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Ekran kartına gore işlemci yeterli. Sana gore yetersiz. Konu sahibi işlemciyi ne için sormuş? Ekran kartına yeterli olup olmadığına. Sen ise deneyimine değil ekran kartına gore yorum yapman gerekirdi. Adam burada senin deneyimini sormuyor.
Pasha00 dedi: Kardeşim anlamıyorsun galiba benim deneyimime göre yetersiz anlatabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Ekran kartına gore işlemci yeterli. Sana gore yetersiz. Konu sahibi işlemciyi ne için sormuş? Ekran kartına yeterli olup olmadığına. Sen ise deneyimine değil ekran kartına gore yorum yapman gerekirdi. Adam burada senin deneyimini sormuyor.