QuiteTiger
Centipat
Alınabilir olması için 5250 TL falan oluyor.
Sizin ekipmanlar dahil toplam bütçeniz ne kadar?
Birde sistemdeki 4gb versiyon..1660S tokatlıyor.
Gtx 1650 Super modeli bile geçiyor bazı durumlarda RX 5500XT modelini o yüzden tercih etmezdim.
Daha düzgün ekipmanlar ile alınabilir Gtx 1650 Super ile:
Inno3D GeForce GTX 1650 Super Twin x2 OC 4GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı
Inno3D GeForce GTX 1650 Super Twin x2 OC 4GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr Acer KA242Ybi 23.8" 75Hz 1ms (HDMI+Analog) FreeSync Full HD Fiyatı
Acer KA242Ybi 23.8" 75Hz 1ms (HDMI+Analog) FreeSync Full HD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com GameBooster G76K Attack Rainbow Aydınlatmalı Mekanik Hisli Gaming Klavye | ITOPYA
GameBooster G76K Attack Rainbow Aydınlatmalı Mekanik Hisli Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GB-G76K ITOPYA'da.www.itopya.com Steelseries Rival 105 RGB Optik Gaming Mouse | ITOPYA
Steelseries Rival 105 RGB Optik Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SSM62415 ITOPYA'da.www.itopya.com Sharkoon Rush Er2 Kırmızı Mikrofonlu Gaming Kulaklık Fiyatı
Sharkoon Rush Er2 Kırmızı Mikrofonlu Gaming Kulaklık en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Gtx 1660 Super alıp kullandığınız kulaklık varsa onla idare edebilirsiniz:
Cooler Master Devastator III 7 Renkli RGB Türkçe Klavye + Fiyatı
Cooler Master Devastator III 7 Renkli RGB Türkçe Klavye + en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Evet.hocam açıkçası 4200 max-max kasaya, 1k da monitöre verirsem ekipmanlarımı direkt alamam. O yüzden dahil olduğu için set fiyatı uygun geldi bana.
Birde sistemdeki 4gb versiyon..
Şuna bakabilirsiniz ama hepsini ayrı almak daha iyi olur:
Eki Görüntüle 519132Teknobiyotik E2 AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz, GTX1650 Super 4GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
Ekonomik Canavar Sistem E2 Oyuncu Bilgisayarı En Uygun Fiyat ve Taksit Seçenekleri İle Teknobiyotik.com'da!www.teknobiyotik.com
Adata SSD alınmaz.
Kasadan kısıp şöyle bir şey yaptım:
Bilgisayar Toplama Sihirbazı | Teknobiyotik
En uygun fiyatlar ve taksit seçenekleri ile en performanslı sistemi kolayca toplayıp, hayalinizdeki bilgisayarı sipariş verebilirsiniz. Bilgisayar Toplama Sihirbazıwww.teknobiyotik.com
SSD'yi Kingston yapmanı tavsiye ederim.Hocam size çok zahmet verdim, teşekkür ediyorum tekrardan.
En uygun fiyatlar ve taksit seçenekleri ile en performanslı sistemi kolayca toplayıp, hayalinizdeki bilgisayarı sipariş verebilirsiniz. Bilgisayar Toplama Sihirbazıwww.teknobiyotik.com
Ne diyorsunuz son karar..
sizinde fikrinizi öğrenmek isterim. Son durum bu..