1660 Super ile sistem toplama

Biraz bütçeyi aşıyor ama 480 GB SSD kullandım:

T

hocam teşekkürler. Tam kafamda birşey belirleyip girdim ve yorumunuzu gördüm. Aynı sistemi topladım fakat ssd’den ödün vererek 250 tl’lik bir ssd kullanmak istiyorum. Buraya kadar herşey tamam. Kasa+psu değiştirerek biraz tasarrufa gidip ssd almak mantıklı mı? Bir tavsiyeniz var mı?
T

hocam teşekkürler. Tam kafamda birşey belirleyip girdim ve yorumunuzu gördüm. Aynı sistemi topladım fakat ssd’den ödün vererek 250 tl’lik bir ssd kullanmak istiyorum. Buraya kadar herşey tamam. Kasa+psu değiştirerek biraz tasarrufa gidip ssd almak mantıklı mı? Bir tavsiyeniz var mı?
İşlemciyi 2600 yapma. 1600 12nm ile 2600'ün performansı aynı.

tekrar teşekkürler, sona yaklaştım.

ryzen 5 1600
Galax geforce gtx 1660 super
Gigabyte b450m 3200mhz
Adata ddr4 8gb 3000mhz

bunlarda karar kıldım.

Kasa olarak;

Corsair Carbide Series SPEC-Delta 550W 80+ Tempered Glass RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa

tercih edersem...

ssd’yi 250 tl bandında almak durumunda kalıyorum. Bu bağlamda sizce kasa+psu’da tasarrufa gidip ssd arttırılmalı mı? Eğer evetsen ne gibi bir tercih yapabilirim?

ve son olarak saydığımız bileşenlerin birbiri ile uyumu konusunda bir problem yaşar mıyım?

Hayır yok. Attığınız ürün stokta yok gözüküyor zaten.
PSU olarak bunu tavsiye ederim.

tekrar teşekkürler, sona yaklaştım.

ryzen 5 1600
Galax geforce gtx 1660 super
Gigabyte b450m 3200mhz
Adata ddr4 8gb 3000mhz

bunlarda karar kıldım.

Kasa olarak;

Corsair Carbide Series SPEC-Delta 550W 80+ Tempered Glass RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa

tercih edersem...

ssd’yi 250 tl bandında almak durumunda kalıyorum. Bu bağlamda sizce kasa+psu’da tasarrufa gidip ssd arttırılmalı mı? Eğer evetsen ne gibi bir tercih yapabilirim?

ve son olarak saydığımız bileşenlerin birbiri ile uyumu konusunda bir problem yaşar mıyım?

Son düzenleme:
Uyum sorunu olmaz.

Örnek vereyim Call Of Duty Warzone hafızanızın yarısını alacaktır diğer uygulamalar vb. 1-2 oyun daha olsa doldu.

Teşekkürler hocam. Son olarak aşşağıdaki ürün ile şuan çıkardığımız ürün arasında aşırı bir fark var mı? Aşşağıda bulunan ürün fiyat olarak uygun geldi bana.

Teşekkürler hocam. Son olarak aşşağıdaki ürün ile şuan çıkardığımız ürün arasında aşırı bir fark var mı? Aşşağıda bulunan ürün fiyat olarak uygun geldi bana.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1660S tokatlıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı