1660 Super PC alınır mı?

Kusura bakma ben hava durumu tahmini anlattım sanırım.

Arkadaşım alıp almaması beni ilgilendirmez. Bana soruyorsa ben kendi fikrimi söylerim. Sende saygı duyup çeneni kaparsın kendi fikrini söylersin. Ben almam almasınıda tavsiye etmem zoruna gidiyorsa senin sorunun.

O zaman sen benim fikrime baştan niye karışıyorsun?
 
Çok düşüncesiz bir cevap. Sırf anakart veya ekipman var diye 1660S'li sisteme bu kadar verilmez. İtopya'da geçen hafta 7500TL'ye satıldı sıfırı. Şu an araştırılsa 9bine rahat bulunur. Çok anakart hastası ise alacak kişi sıfır sistem alıp gene anakartını 2.el Z590 alsın. İkinci el sisteme 10k vermenin anlamı ne söylerseniz bende alacağım?

Sistem 2. el olsa da eski değil. Ürünler kaliteli. Bu kadar kısa sürede de yenisinden pek farklı olmazlar. Ve 9K ya PC'yi aldıktan sonra hem buradaki monitörü hem de ekipmanları almak +2.5K gibi bir masraf olacaktır. İddianızı desteklemeniz açısından lütfen buradaki sisteme benzer 9K'lık bir sistemin linkini atar mısınız?
 
Dolar bundan tam bir ay önce 9.23 TL imiş, bugün 11.23 TL. Bir ayda tam 2 TL yükselmiş. Bir şey alman gerektiği zaman beklemek hep daha fazlasını ödemek demek. Ayçiçek yağı bugün 150 TL ise gelecek ay 170 TL olacak. Yani alman gerekiyorsa beklediğin her gün zarardasın. Gelirinin aynı hızla yükseldiği bir iş yapmıyorsan, gelecek ay daha azını, daha kötüsünü almak zorunda kalacaksın.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı