1660 Super sistem Minecraft'da 75 FPS veriyor

Dosya konumundaki bu 3 şeyi mi kopyalayacağım?

Hayır efenim yanlış anladınız sanırım en baştan olabildigince sade anlatmaya çalışacağım Minecraft'i açın+Görev Yöneticisi'ni açınız+çalışmakda olan javaya sağ tıklayıp dosya konumunu açıyorsunuz+yukarıdan dosya konumunu kopyaliyorsunuz+ardından grafiklerde ki göz ata kopyalanan yolu yapıştırın ve Java'nin exesini ekleyip yüksek performansı işaretleyin ardından oyun içi FPS sinirlandirmanizi kontrol edin ve sonuçları bizimle paylaşın.

Hayır efenim yanlış anladınız sanırım en baştan olabildigince sade anlatmaya çalışacağım Minecraft'i açın+Görev Yöneticisi'ni açınız+çalışmakda olan javaya sağ tıklayıp dosya konumunu açıyorsunuz+yukarıdan dosya konumunu kopyaliyorsunuz+ardından grafiklerde ki göz ata kopyalanan yolu yapıştırın ve Java'nin exesini ekleyip yüksek performansı işaretleyin ardından oyun içi FPS sinirlandirmanizi kontrol edin ve sonuçları bizimle paylaşın.
Java Update'nin üstüne sağ tıklayıp adresi kopyaladım ve yapıştırdığımda hata aldım.

Olmadı.

Dosya Ekleri

• hata.PNG
    hata.PNG
    2,6 KB · Görüntüleme: 41
  • olmadı.PNG
    olmadı.PNG
    9,9 KB · Görüntüleme: 21
Java Update'in dosya konumunu değil Minecraft çalışmakta iken görev yöneticisinde görülen Java'nın dosya konumunu kopyalayacaksınız.
Sağ tıklayıp dosya konumuna giriyorum. Sağ tıklayıp kopyalayacağım bir yer yok.

Sağ tık yapıp ayarıntılara git dedim. Oradan jusched.exe'nin dosya konumunu açtım ve en alttaki mavi seçiliydi bende kopylayıp yapıştırdım ve aşağıdaki oldu.

Seçtim.

Sağ tık yapıp ayarıntılara git dedim. Oradan jusched.exe'nin dosya konumunu açtım ve en alttaki mavi seçiliydi bende kopylayıp yapıştırdım ve aşağıdaki oldu.

Seçtim.
Seçimden sonra yine 70 FPS civarlarındaydı.

Dosya Ekleri

• dosya konumuna giriyorum.PNG
    dosya konumuna giriyorum.PNG
    58,2 KB · Görüntüleme: 26
  • bu oldu.PNG
    bu oldu.PNG
    13,1 KB · Görüntüleme: 19
  • seçtim.PNG
    seçtim.PNG
    11,2 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:

Seçtim.

Seçimden sonra yine 70 FPS civarlarındaydı.

Seçtiğiniz Java'nın güncelleme kontrol programı çünkü Minecraft sisteminizde çalışıyor iken girin görev yöneticisine en üstte zaten Java'nın çalışmakta olduğunu göreceksiniz

Seçtiğiniz Java'nın güncelleme kontrol programı çünkü Minecraft sisteminizde çalışıyor iken girin görev yöneticisine en üstte zaten Java'nın çalışmakta olduğunu göreceksiniz
Aşağıdaki videodan yaptım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Yapmama rağmen FPS yine düşük.

Yapmama rağmen FPS yine düşük.

Minecraftta ayarlarınız nedir?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı