EyManTR
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- İşlemci: AMD R5 5500/Ekran Kartı: MSI GAMING X 1060 6GB/Anakart: Gigabyte B450M K/Ram: Kingston Fury 16x1/Kasa: XPG Valor Mesh/Fan: Stock AMD Cooler/Kulaklık: Rampage Stormy/Klavye: Rampage KB-R81/Mouse: SteelSeries Rival 3/Telefon: Samsung A7 2017
- Meslek
- Yok
Selam Technopat ailesi ben bilgisayar toplayacağım halihazırda 75Hz ASUS 1ms Gaming monitörüm mevcut.
Normalde ikinci elden bazı parçaları alarak 3060 Ti ve Ryzen 5 5600 ikilisi yapacaktım taki durumlar biraz kötüye gidene kadar.
Hala toplamak istiyorum ama AMD (asla) istemiyorum.
En fazla 13500TL'ye kadar çıkabiliyorum.
Kafama 1660 Super'i taktım çok seviyorum bu GPU'yu ama bir türlü hangi işlemciyi alıcağıma karar veremedim.
Ben bu sistemi topladıktan sonra yüksek ihtimal hiç parça güçlendirmeden 5 sene net kullanacağım.
Oynadığım pek oyun yok malum Türkiye ekonomisi çok kötü.
Ama şu anda o bilgisayarı alırsam oynayacağım oyunlar GTA 5 RDR2 CS ve çıktığında CS2, Valorant ve son olarak çıktığı zaman GTA6 kaldırmasını istiyorum. (Ultra takıntım yok ama high açarsa böyle kare kare grafikler olmazsa yeter.
Açıkçası uzun lafın kısası 13500 TL toplayacağım 1660 Super bir bilgisayar için anakart ve işlemci önerisi almak istiyorum işlemci idare edecek değil de böyle iyi bir işlemci olup zamanı gelince 3060 seviyesine çıktığımdada idare eden bir işlemci olmasını isterim.
1660 Super ve işlemci kesinlikle ikinci el olacak.
M.2 SSD 700 800 TL sayıyorum.
RAM'leri sıfır alacağım 1300TL 8X2.
Kasa olarak deepcooler CC560 alacağım 2400 TL.
Geriye ekran kartı ve işlemci için 8500 TL kalıyor ekran kartı zaten ben seçmiştim 3000TL.
6000TL işlemci ve anakarta kalıyor bir öneriniz var mı?
Çok uzun yazdım kafanızı yorduysam özür dilerim.
Normalde ikinci elden bazı parçaları alarak 3060 Ti ve Ryzen 5 5600 ikilisi yapacaktım taki durumlar biraz kötüye gidene kadar.
Hala toplamak istiyorum ama AMD (asla) istemiyorum.
En fazla 13500TL'ye kadar çıkabiliyorum.
Kafama 1660 Super'i taktım çok seviyorum bu GPU'yu ama bir türlü hangi işlemciyi alıcağıma karar veremedim.
Ben bu sistemi topladıktan sonra yüksek ihtimal hiç parça güçlendirmeden 5 sene net kullanacağım.
Oynadığım pek oyun yok malum Türkiye ekonomisi çok kötü.
Ama şu anda o bilgisayarı alırsam oynayacağım oyunlar GTA 5 RDR2 CS ve çıktığında CS2, Valorant ve son olarak çıktığı zaman GTA6 kaldırmasını istiyorum. (Ultra takıntım yok ama high açarsa böyle kare kare grafikler olmazsa yeter.
Açıkçası uzun lafın kısası 13500 TL toplayacağım 1660 Super bir bilgisayar için anakart ve işlemci önerisi almak istiyorum işlemci idare edecek değil de böyle iyi bir işlemci olup zamanı gelince 3060 seviyesine çıktığımdada idare eden bir işlemci olmasını isterim.
1660 Super ve işlemci kesinlikle ikinci el olacak.
M.2 SSD 700 800 TL sayıyorum.
RAM'leri sıfır alacağım 1300TL 8X2.
Kasa olarak deepcooler CC560 alacağım 2400 TL.
Geriye ekran kartı ve işlemci için 8500 TL kalıyor ekran kartı zaten ben seçmiştim 3000TL.
6000TL işlemci ve anakarta kalıyor bir öneriniz var mı?
Çok uzun yazdım kafanızı yorduysam özür dilerim.