1660 Super stok kıtlığı

Genc Birey

Hectopat
Katılım
3 Ocak 2020
Mesajlar
28
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Selamlar.

1080P oyunculuk için PC toplama planı olanlar farkındadır ki piyasada 1660 Super ekran kartlarını bulmakta zorlanıyoruz. Birçok sitede stok bulunmamakta. Bu konuyla alakalı kendilerine danıştığımda doğal olarak en kısa sürede stoklarına geleceklerini söylüyorlar ancak bu durum yaklaşık 2 haftadır böyle. Dünyanın bulunmuş olduğu durumdan dolayı bileşenlere erişim evet zor bir hal almış durumda ancak bu tarz basit bir bileşene ulaşmanın bu kadar zor olması garibime gidiyor. Acaba yeni ekran kartlarını duyurmalarından dolayı eski kartları üretmekten vaz mı geçiyor üreticiler? Bu konuyla alakalı deneyimli kişilerin yorumlarını merak ediyorum. Yeni modellerin çıktığı dönemlerde eski modellere erişim her zaman bu derece zor mu olur? Bu bir strateji midir yoksa pandemi sürecinden dolayı bu tarz bir aksaklık doğal mı? Teşekkürler.
 
Şu aralar konuşulanlara göre (duyduklarım kendi düşüncelerim değil) mining furyasından dolayı ekran kartı stok sorunu yaşanıyormuş.
 
Ben bu sıkıntı yüzünden 1-2 ay önce kart bitecek bitiyo diye vatandan piyasanın 150-200 lira üstüne alıp hafif kazığa oturmuştum. Fakat sonra baktım ki doğru yapmışım çünkü 15 dakikada stokları bitiyor hepsiburada olsun başka siteler olsun. Zevkine izliyordum bi süre önceye kadar. F5 atıyorsun ilan kalkmış oluyor..
 
Ben bu sıkıntı yüzünden 1-2 ay önce kart bitecek bitiyor diye Vatan'dan piyasanın 150-200 lira üstüne alıp hafif kazığa oturmuştum. Fakat sonra baktım ki doğru yapmışım çünkü 15 dakikada stokları bitiyor Hepsiburada olsun başka siteler olsun. Zevkine izliyordum bir süre önceye kadar. F5 atıyorsun ilan kalkmış oluyor.

2600TL civarında MSI Gaming X alabilirken artık Palit alınabiliyor
 

Yeni konular

Geri
Yukarı