1660 Super Witcher 3 FPS düşüklüğü

Merhabalar bu aralar Witcher 3 oynuyorum Ultra ayarlarda fakat ortalama 55 FPS'lerde sıkıntı şu ki internette ki videolarda 60 FPS altına asla düşmüyor sıcaklık değerim Max 72 görüyor ve YouTube'deki sıcaklık değerleri 80 buna rağmen FPS olarak gerideyim ve 50 FPS'ler kasma hissiyatı yaşatıyor problem nedir? (videodaki sistemle tüm özelliklerim aynı sadece modeller farklı)

Hairworks ayarını kapatın.

Problem videodaki adamların hairworks açık olmasına rağmen FPS de önde olmaları.
Ryzen 3 3100 işlemciyle birlikte aynı ekran kartını kullanıyorum ve hairworks ayar kapalı bir şekilde her şey en yüksekte ortalama 80 FPS alıyorum, oyunu hangi ayarlarda oynuyorsun ve tam olarak nerede bulunuyorsun?

Hairworks sıfırdayken bende 80 90 100 FPS alıyorum sadece videodaki adamların hairworksla benden yüksek FPS alma nedenlerini merak ediyorum.

Problem videodaki adamların hairworks açık olmasına rağmen FPS de önde olmaları.
Hairworks bende açıkken benim de fps değerlerim 50ye düşebiliyor. Videoda kullandıkları sistem ekran kartı dışında daha üst bir sistem olabilir. Ben de 1660 Super kullanıyorum ve hw açıkken 50-70 alıyorum. Sistemi çok zorlayan bir ayar. Oyunda kürk, saç, sakal vs. gerçekçi yapıyor ama oyunun hızlı seyrinde bunun yokluğunu farketmezsiniz bile, kapatın.

Hairworks sıfırdayken bende 80 90 100 FPS alıyorum sadece videodaki adamların hairworksla benden yüksek FPS alma nedenlerini merak ediyorum.
Açıkçası nedenini bilmiyorum, NVIDIA Denetim Masasından yapılmış bir ayar buna sebep oluyor olabilir. Veya sisteminden kaynaklanıyor da olabilir, ancak Hairworks zaten çok gereksiz bir ayar ve çok fazla FPS düşürür. Hairworks ayarını tamamen kapatıp oyunu öyle oynamanı öneririm.

Açıkçası nedenini bilmiyorum, NVIDIA Denetim Masası'ndan yapılmış bir ayar buna sebep oluyor olabilir. Veya sisteminden kaynaklanıyor da olabilir, ancak hairworks zaten çok gereksiz bir ayar ve çok fazla FPS düşürür. Hairworks ayarını tamamen kapatıp oyunu öyle oynamanı öneririm.

Aynı soru sizin içinde geçerli hocam düşüncenizi söylerseniz sevinirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı