1660 Super'li ilk sistemim 😊

1660Ti için.
N11:
Hepsiburada:

Bence yeni konu açarak bütçenizi belirterek ve ne amaçla kullanacağınızı söyleyerek bir sistem önerisi konu açarsanız daha güzel bir sistem toplayabilirsiniz. Bu saatlerde değil de sabah-gündüz civarı açsanız daha iyi olabilir.

İlk tavsiyem SSD siparişini direk iptal et. HiveOS'u 30 liralık USB belleğe de kurarsın mining sistemi için SSD gereksiz. Aynı şekilde RAM gereksiz pahalı onu da iptal edebilirsin. İşlemci de aynı şekilde iptal edip 1000 liraya 10100F al. Her kart için bütçe 8000-8500 civarıysa RTX 3060 tercih edebilirsin ya da 3 tane yerine artan bütçeyle 4 tane 1660Ti alabilirsin.

1660 Ti için.
N11:
Hepsiburada:

Bence yeni konu açarak bütçenizi belirterek ve ne amaçla kullanacağınızı söyleyerek bir sistem önerisi konu açarsanız daha güzel bir sistem toplayabilirsiniz. Bu saatlerde değil de sabah-gündüz civarı açsanız daha iyi olabilir.

İlk isim sabah bununla ilgili konu açmak ama şunu da öğrenmek isterim ki kartın markası vs. Gibi şeyleri onemli mi?

İlk tavsiyem SSD siparişini direk iptal et. HiveOS'u 30 liralık USB belleğe de kurarsın mining sistemi için SSD gereksiz. Aynı şekilde RAM gereksiz pahalı onu da iptal edebilirsin. İşlemci de aynı şekilde iptal edip 1000 liraya 10100F al. Her kart için bütçe 8000-8500 civarıysa RTX 3060 tercih edebilirsin ya da 3 tane yerine artan bütçeyle 4 tane 1660Ti alabilirsin.
Peki üstad anakart ve psu olarak ne tavsiye edersiniz

Aslında araştırarak girdim yani hesap kitap yaparak gerçi parçaları bugün sipariş etmiştim olmadı iptal ederim bana 25 30 bin TL'lik bir sistem önerir misiniz?
@samc34 üstad 1660 süper lerde 6300 hiç fiyat bulamadım tavsiye edecegin bir yer varmı acaba??
@samc34 üstad 1660 süper lerde 6300 hiç fiyat bulamadım tavsiye edecegin bir yer varmı acaba??
Tekrar konu açmanıza gerek yok. Anakart için 6 girişli asrock tavsiye ederim. İleride 2 tane daha ekleme fırsatınız olur.
Eğer ileride çok daha fazla yükseltirim diyorsanız attığınız anakarta i3 10100f ekleyebilirsiniz.
32gb lık bir usb işini görecektir.

Sistem totalde 400w civarı çekecektir. 750w psu çok rahat besler.
5x 1660ti&super 1x Rx580 Rahatlıkla besler.

Ekran kartı olarakta düşük bütçede en mantıklısı 1660super&ti kombinasyonları olur.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı