1660 Super'li ilk sistemim 😊

@samc34 ben 2015 yılında yapacaktim dediğimde ETH madenciliği seneye bitecek deniliyordu. Aradan 8 yıl geçmiş ETH bitse ne olaca? Başka Coin kazariz dünyada milyon madenci var hangi coin atlasa uçar gider. Ethereum ayakta tutan madenciler değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Değil tabii ki. Madencileri ayakta tutan ETH’dir.

2005’den kalma işlemci ve anakart ile mining yapıyorum işlemci ve anakarta boşa para vermişsiniz. Ekran kartlarını da aşırı pahalıya almışsınız. Kısacası araştırmamışsınız.

Niye RAM aldın anakartta zaten var?
Üstad satıcı ile görüştüm takım olarak alınırsa içinde ram mevcut dedi ben sadece kartı aldığım için yokmuş
2005’den kalma işlemci ve anakart ile mining yapıyorum işlemci ve anakarta boşa para vermişsiniz. Ekran kartlarını da aşırı pahalıya almışsınız. Kısacası araştırmamışsınız.
Tekrardan değişiklik yaptım piyasa altında fiyat bulmak zor ikinci elden korktuğum için bulasmadim
En fazla 2 kart alabiliyorum dediği için 3 kartı alamadım tekrardan deneyeceğim şu anki hepinize çok çok teşekkür ederim hem uyguna geldi teşekkürler.

Hocam yukarda sanırım 6400’e 1660 Ti almışsınız

6100’e 1660 Ti var bu daha mantıklı.
Ikinci ele bulaşmadan mining yapmak pek mantıklı değil ama yapılır yine de. Yukarıda attığım karta bi bakın fiyatı daha ucuz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…