1660 Ti CS:GO düşük FPS

Tecnokek

Decapat
Bir gün Windows Update yaptım. Ondan sonra aygıt yöneticisine girdiğimde 2 tane erkan kartı vardı. Bir benimki NVIDIA 1660 Ti bir de Intel UHD Graphics 630 diyor ve performasn düşüşü var. Mesela CS'de yüksek ayarlarda 300 alırken şimdi 90 alıyorum. NVIDIA denetim masasına erişilmiyor GeForce Experience açılmıyor. Sürücü güncel.

Son düzenleyen: Moderatör:
DDU ile sürücüyü kaldırıp tekrar en güncel sürümü kurun.

Bir gün Windows Update yaptım. Ondan sonra aygıt yöneticisine girdiğimde 2 tane erkan kartı vardı. Bir benimki NVIDIA 1660 Ti bir de Intel UHD Graphics 630 diyor ve performasn düşüşü var. Mesela CS'de yüksek ayarlarda 300 alırken şimdi 90 alıyorum. NVIDIA denetim masasına erişilmiyor GeForce Experience açılmıyor. Sürücü güncel.
Nvidia denetim masasına giremezseniz format atmanızı öneririm. Temiz kurulumdan sonra kart ayarlarını performans moduna alın. İşlemciniz nedir ?
Ben de RX570 ile 200 FPS alırken şu an 60-70 FPS alıyorum. Windows güncellemesinden şüpheleniyorum. Sorun tek sizde değil.
Dostum güncellemelerden sonra windows her zaman orjinal moduna döner daha önce performans moduna aldıysanız tekrardan ayarları yapmanız gerekebilir.

Ben de RX570 ile 200 FPS alırken şu an 60-70 FPS alıyorum. Windows güncellemesinden şüpheleniyorum. Sorun tek sizde değil.
Ben darboğaz yapan sistemle 100 alıyorum şuan yeni güncellemeyi yükledim bakalım fps düşüşü olursa buraya yazarım.
FPS düşüşü oldu şu an 60 FPS'de oynuyorum sorun güncelleme ile ilgili.

Son düzenleme:
Peki şunu düşünen yok gibi işlemcin APU mu ayarlardan onu 1660'a geçirdin mi?
apu ayarları ne nasıl yapılır ?
DDU ile sürücüyü kaldırıp tekrar en güncel sürümü kurun.

ya siteye giriyorum hep aynı yerei açıyo

apu ayarları ne nasıl yapılır ?

ya siteye giriyorum hep aynı yerei açıyo
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı