S SatisFactionn Megapat Katılım 2 Eylül 2015 Mesajlar 332 Çözümler 2 23 Nisan 2022 #11 The Theseus dedi: Hocam 810 deneme imkanın var mı Core'yi? Ben Hive OS'ta 810 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... The Theseus dedi: Hocam 810 deneme imkanın var mı Core'yi? Ben Hive OS'ta 810 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Yok hocam 31.08 Mh oldu 82w çıktı.
The Theseus dedi: Hocam 810 deneme imkanın var mı Core'yi? Ben Hive OS'ta 810 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... The Theseus dedi: Hocam 810 deneme imkanın var mı Core'yi? Ben Hive OS'ta 810 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Yok hocam 31.08 Mh oldu 82w çıktı.
The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.209 Çözümler 11 Yer Nevşehir 23 Nisan 2022 #12 SatisFactionn dedi: Yok hocam 31.08 Mh oldu 82w çıktı. Genişletmek için tıkla... Olmuyor demek ki Dosya Ekleri 111111.PNG 5,7 KB · Görüntüleme: 28
S SatisFactionn Megapat Katılım 2 Eylül 2015 Mesajlar 332 Çözümler 2 23 Nisan 2022 #13 The Theseus dedi: Olmuyor demek ki Genişletmek için tıkla... Model olarak ne? Benimki ASUS Dual. Ayrıca Asus Phoenix'de var. Onun mh 31.74 ve 70w çekiyor. The Theseus dedi: Olmuyor demek ki Genişletmek için tıkla... Aynı hatayı verdi hocam yine. OC ile mi alakalı kesinlikle acaba bu durum? Son düzenleme: 23 Nisan 2022
The Theseus dedi: Olmuyor demek ki Genişletmek için tıkla... Model olarak ne? Benimki ASUS Dual. Ayrıca Asus Phoenix'de var. Onun mh 31.74 ve 70w çekiyor. The Theseus dedi: Olmuyor demek ki Genişletmek için tıkla... Aynı hatayı verdi hocam yine. OC ile mi alakalı kesinlikle acaba bu durum?
The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.209 Çözümler 11 Yer Nevşehir 23 Nisan 2022 #14 SatisFactionn dedi: Model olarak ne? Benimki ASUS Dual. Ayrıca Asus Phoenix'de var. Onun mh 31.74 ve 70w çekiyor. Aynı hatayı verdi hocam yine. OC ile mi alakalı kesinlikle acaba bu durum? Genişletmek için tıkla... Mem +900 yapın hocam MH düşsün gözlemleyin biraz. SatisFactionn dedi: Model olarak ne? Genişletmek için tıkla... Gigabyte hocam.
SatisFactionn dedi: Model olarak ne? Benimki ASUS Dual. Ayrıca Asus Phoenix'de var. Onun mh 31.74 ve 70w çekiyor. Aynı hatayı verdi hocam yine. OC ile mi alakalı kesinlikle acaba bu durum? Genişletmek için tıkla... Mem +900 yapın hocam MH düşsün gözlemleyin biraz. SatisFactionn dedi: Model olarak ne? Genişletmek için tıkla... Gigabyte hocam.
S SatisFactionn Megapat Katılım 2 Eylül 2015 Mesajlar 332 Çözümler 2 23 Nisan 2022 #15 The Theseus dedi: Mem +900 yapın hocam MH düşsün gözlemleyin biraz. Gigabyte hocam. Genişletmek için tıkla... Yaptım bakalım kalsın bir süre.
The Theseus dedi: Mem +900 yapın hocam MH düşsün gözlemleyin biraz. Gigabyte hocam. Genişletmek için tıkla... Yaptım bakalım kalsın bir süre.
Sıradan Varlık Decapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 686 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2022 #16 Bu hatayı banada vermişti. Çözümü ekran kartının sürücüsünü güncelleyerek bulmuştum.
S SatisFactionn Megapat Katılım 2 Eylül 2015 Mesajlar 332 Çözümler 2 23 Nisan 2022 #17 Sıradan Varlık dedi: Bu hatayı banada vermişti. Çözümü ekran kartının sürücüsünü güncelleyerek bulmuştum. Genişletmek için tıkla... Sürücülerim güncel hocam.
Sıradan Varlık dedi: Bu hatayı banada vermişti. Çözümü ekran kartının sürücüsünü güncelleyerek bulmuştum. Genişletmek için tıkla... Sürücülerim güncel hocam.
Sıradan Varlık Decapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 686 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2022 #18 SatisFactionn dedi: Sürücülerim güncel hocam. Genişletmek için tıkla... Geforce Experience üzerinden kontrol etmekte fayda var. Neyse ama sorununuzu çözmüşsünüz o kadar önemli değil artık.
SatisFactionn dedi: Sürücülerim güncel hocam. Genişletmek için tıkla... Geforce Experience üzerinden kontrol etmekte fayda var. Neyse ama sorununuzu çözmüşsünüz o kadar önemli değil artık.
S SatisFactionn Megapat Katılım 2 Eylül 2015 Mesajlar 332 Çözümler 2 23 Nisan 2022 #19 Sıradan Varlık dedi: Geforce Experience üzerinden kontrol etmekte fayda var. Neyse ama sorununuzu çözmüşsünüz o kadar önemli değil artık. Genişletmek için tıkla... Çokta çözüldü sayılmaz. Memory düşürdüğüm için kazım baya düştü.
Sıradan Varlık dedi: Geforce Experience üzerinden kontrol etmekte fayda var. Neyse ama sorununuzu çözmüşsünüz o kadar önemli değil artık. Genişletmek için tıkla... Çokta çözüldü sayılmaz. Memory düşürdüğüm için kazım baya düştü.
The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.209 Çözümler 11 Yer Nevşehir 23 Nisan 2022 #20 SatisFactionn dedi: Çokta çözüldü sayılmaz. Memory düşürdüğüm için kazım baya düştü. Genişletmek için tıkla... Hive OS'a geçmeyi düşünseniz hocam belki W ile ilgilidir bilemiyorum.
SatisFactionn dedi: Çokta çözüldü sayılmaz. Memory düşürdüğüm için kazım baya düştü. Genişletmek için tıkla... Hive OS'a geçmeyi düşünseniz hocam belki W ile ilgilidir bilemiyorum.