SatisFactionn
Megapat
- Katılım
- 2 Eylül 2015
- Mesajlar
- 332
- Çözümler
- 2
Hocam 810 deneme imkanın var mı Core'yi? Ben Hive OS'ta 810 kullanıyorum.
Yok hocam 31.08 Mh oldu 82w çıktı.Hocam 810 deneme imkanın var mı Core'yi? Ben Hive OS'ta 810 kullanıyorum.
Hocam 810 deneme imkanın var mı Core'yi? Ben Hive OS'ta 810 kullanıyorum.
Yok hocam 31.08 Mh oldu 82w çıktı.Hocam 810 deneme imkanın var mı Core'yi? Ben Hive OS'ta 810 kullanıyorum.
Olmuyor demek kiYok hocam 31.08 Mh oldu 82w çıktı.
Olmuyor demek ki![]()
Aynı hatayı verdi hocam yine.Olmuyor demek ki![]()
Mem +900 yapın hocam MH düşsün gözlemleyin biraz.Model olarak ne? Benimki ASUS Dual.
Ayrıca Asus Phoenix'de var. Onun mh 31.74 ve 70w çekiyor.
Aynı hatayı verdi hocam yine.
OC ile mi alakalı kesinlikle acaba bu durum?![]()
Gigabyte hocam.Model olarak ne?
Yaptım bakalım kalsın bir süre.Mem +900 yapın hocam MH düşsün gözlemleyin biraz.
Gigabyte hocam.
Sürücülerim güncel hocam.Bu hatayı banada vermişti. Çözümü ekran kartının sürücüsünü güncelleyerek bulmuştum.
Geforce Experience üzerinden kontrol etmekte fayda var. Neyse ama sorununuzu çözmüşsünüz o kadar önemli değil artık.Sürücülerim güncel hocam.
Çokta çözüldü sayılmaz. Memory düşürdüğüm için kazım baya düştü.Geforce Experience üzerinden kontrol etmekte fayda var. Neyse ama sorununuzu çözmüşsünüz o kadar önemli değil artık.
Hive OS'a geçmeyi düşünseniz hocam belki W ile ilgilidir bilemiyorum.Çokta çözüldü sayılmaz. Memory düşürdüğüm için kazım baya düştü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.