S SucukluPankek Centipat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 20 10 Nisan 2020 #1 Arkadaşlar kart bozuk mudur bilemedim ama beyaz ışıkta başka kartta mat tertemiz bir goruntu verirken bu kartta beyaz pırpırlıyor, siyahlaşıyor gibi. Her renkte öyle mi bilmiyorum ama açık renkler böyle. Sizce neden, gözlerden mi, kart mi bozuk?
Arkadaşlar kart bozuk mudur bilemedim ama beyaz ışıkta başka kartta mat tertemiz bir goruntu verirken bu kartta beyaz pırpırlıyor, siyahlaşıyor gibi. Her renkte öyle mi bilmiyorum ama açık renkler böyle. Sizce neden, gözlerden mi, kart mi bozuk?
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.554 Makaleler 1 Çözümler 38 10 Nisan 2020 #2 Kabloyu değiştirmeyi deneyin. Başka kart dediğiniz kart hangisi? Artı 0 Eksi
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.302 Makaleler 42 Çözümler 274 10 Nisan 2020 #3 Görüntü kablosunu değiştirin. PSU modeli nedir? Belki yetmiyordur. Afterburner ile çekirdek saat hızlarını düşürmeyi denedin mi? Artı 0 Eksi
Görüntü kablosunu değiştirin. PSU modeli nedir? Belki yetmiyordur. Afterburner ile çekirdek saat hızlarını düşürmeyi denedin mi?