- Makaleler
 - 3

Aylık kaç TL karım olur 10 saat civarı açık bırakırsam?
Performans düşer mi?
UV yapmalı mıyım?
Şimdiden teşekkürler.
@Satanay
Eki Görüntüle 883963
Yabancı bir adam bu değerleri önermiş.
Aldığınız MH/s değerlerine göre aylık getirisini söyleyebiliriz. UV kesinlikle yapmalısın aksi takdirde gereksiz yere hem elektrik tüketecektir hem de fazla ısınacaktır. Harcayacağı elektriği buradan hesaplayabilirsin fakat tüm bileşenlerini hesaplamayı unutma. Başka sorun olursa yaz. Rehber: Dijital Madencilik elektrik gideri nasıl hesaplamak
Bence 1660 Ti ile kazım yapmayın çok kar elde etmezsiniz
Genelde RTX 3070-3080 kullanılıyor daha yüksek kazım değeri olduğu için
Kısacası karta yazık olur.
Yukarıdaki arkadaşa katılıyorum ayrıca bir şey eklemek istiyorum. Modelinizi belirtirseniz çok iyi olur. ROG, Gaming X modellerinden değilse biraz sakat.

Nasıl UV yapabilirim?
Yukarıdaki arkadaşa katılıyorum ayrıca bir şey eklemek istiyorum. Modelinizi belirtirseniz çok iyi olur. ROG, Gaming X modellerinden değilse biraz sakat.
%70 %80 gibi değerlerde çalışırsa fanlar evet sorun olmaz. Ancak hava akışı gibi durumları göz önüne almamız da gerekiyor.En basit yolu MSI Afterburner üzerinden Power Limit'i düşürmek. Stabil değer yakaladığınız en düşük güçte bırakın.
1660 Super fazla ısınan bir kart olmadığı için güzel ayarlarla sıkıntı çıkmayacaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.