Arkadaşlar piyasayı dönem dönem değerlendirmek yerine bekleme tavsiyesinde bulunuyor. Her geçen gün fiyatların artacağından bi' haberler herhalde. Madencilik sayesinde arkadaşın ekran kartı piyasası tavan yapmış durumdaysa satmak tabi ki yerini doldurabilirse yeni bir kart almak daha mantıklı. Şu piyasada GTX 1660Tİ kartlar için taban fiyat 3500 lira olmuş durumda. 4000-4500 RTX 2060' ın piyasası. Sonuçta adam bu fiyata ekran kartı alıp kazıklanacaksın demek doğru olmaz o zaman konu sahibi de 3000 liraya satarak kazıkcı oluyor. Kazıkcı tabirini kartın günümüzde ederi neyse o fiyatlandırmadan çok daha üst fiyatlar isteyenlerde denmelidir. Ayrıca ikinci el kartlarda hala piyasada yükseliş söz konusu. 3500 liraya bu kartı alamazsa hiçkimse fiyatlarının daha da artmayacağının garantisini veremez. O yüzden hemen almaya bak yeni kartını. Ben yaklaşık 3 hafta öncesinden en iyimser yazın eski halini alır diye düşünüyordum piyasanın ama Ethereum' un bu popülaritesi yıl sonuna kadar devam edecek diye düşünüyorum. RTX 3060 bekleyin diyen arkadaşlar ise geldiği gibi stokların bittiğini de görme ihtimalleri ve bu kartında karaborsaya düşeceğinin öngörüsünü yapması gerekiyor.