2381 TL'in üstüne 300 Lira daha eklenip RTX 2060 alınır Hem uzun ömürlü olur hemde oyunları daha fazla FPS ile oynarsın aşırı saçma fiyatı var 1660 Ti'ın.
2381 TL'in üstüne 300 Lira daha eklenip RTX 2060 alınır Hem uzun ömürlü olur hemde oyunları daha fazla FPS ile oynarsın aşırı saçma fiyatı var 1660 Ti'ın.
GPU karşılaştırması yapılacak ise AAA oyunları baz almak gerekir. Ortalama 15-20 FPS farkediyor. Bahsettiğin 50 FPS anca CS GO, LOL gibi oyunlarda olur. Bu oyunlar ekran kartından ziyade işlemciye yükleniyor.
Ben 2060 alacağım için içim rahat etmeyecek demiyorum ventus modeli olduğu için içim rahat etmicek diyorum gaming x modeline ise bütçem yetmez işlemcim ise i7 3770 2060 alsam bile işlemcimden dolayı 1660 tidan cok bi fark olmayacak
Anlamanız niye bu kadar sıkıntılı bende onu anlamıyorum arkadaş. Marka modele takılma ! Olay içindeki çip, marka model farkıyla 5 derece sıcaklık belki 2-3 FPS ( oda taş ortadan ikiye çatlarsa belki.) fark eder.
Anlamanız niye bu kadar sıkıntılı bende onu anlamıyorum arkadaş. Marka modele takılma ! Olay içindeki çip, marka model farkıyla 5 derece sıcaklık belki 2-3 FPS ( oda taş ortadan ikiye çatlarsa belki.) fark eder.