1660 Ti Gaming X vs 1660Ti Armor

Kardeş içindeki çip aynı. Firmalar sadece devresini ve sogutmasını yapıyor. GTX 1660ti alabilecek paran varken GTX1660 falan alma tabiki.
 
Rgb,renk,görnüş derseniz kesinlikle gaming x. Yanlış bilmiyorsam gaming x te daha fazla performans var diğerlerine göre.Ama işin içinde Ti da var ondan dolayı 1660Ti performası çok fark eder Normale göre.
 
1660 Ti Gaming X ekran kartı alacağım ama vatan da Armor serisi var Gaming X serisi yok.
Alırsam bana göre en uygun taksit N11'de olacagı için Gaming X kartını oradan alacağım ama nedense içim rahat değil oradan alacağım için sizce 1660 Ti Armor almak mantıklı olur mu veya 1660 Ti Armor'u tavsiye etmezseniz 1660 Gaming X ekran kartı almak mantıklı olur mu?
Armor alma ısınır gaming x al n11 den başka yerlerden alabilirsin
 
Soğutmayı ve kartın serin çalımasını önemsiyorsanız elbette Gaming Z modeli. Ama aradaki fark ne kadar? RTX 2060’a çıkabilecek kadar fazlaysa fiyat RTX tercih edin. Bir ara adlandırma için yeni nesil kartlarda X’ten vazgeçip Z diyorlardı. Şimdi bazı yerlerde X yazılmaya başlamış. (Satış sitelerinde) X’e mi döndüler? 🤔
 
Gaming X serisi MSI'ın en iyi soğutmaya sahip serisi, yada 2. en iyi soğutmaya sahip serisi. Armor ise biraz daha kötü nir soğutmaya sahip. Fiyatlar aynıysa veya 20₺ falan fark varsa kesinlikle Gaming X. Performans olarak da 1-2 FPS oynama ihtimali var çünkü iyi soğutulan modeller fabrikasyon overclocklu olabiliyor.
 
İçindeki çipler aynı. Base hızları aynıdır ama oc değerleri farklıdır.

not: gaming x ile armor oc karşılaştırması. Armor sürümünün oc'lenmiş fabrika çıkışlı versiyonu yani.
 

Buna 2500 lira vereceğime 100 lira ekleyip RTX 2060 alırım daha iyi

 
Kardeşim GTX1650 < GTX 1660 < GTX 1660Ti < RTX2060. Hiçbir marka model bu sıralamayı bozamaz kardeşim. Ekonomik durumun GTX1660ti izin veriyorsa al bir şeyler işte.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı