A akbulut15 Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 93 26 Aralık 2020 #1 AC Odyssey'de medium ayarlarda AVG 62 FPS alıyorum. RAM'im 8 GB, ondan kaynaklanıyor olabilir mi? Eğer siz de oynuyorsanız normal olup olmadığını söyleyebilir misiniz? Teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Aralık 2020
AC Odyssey'de medium ayarlarda AVG 62 FPS alıyorum. RAM'im 8 GB, ondan kaynaklanıyor olabilir mi? Eğer siz de oynuyorsanız normal olup olmadığını söyleyebilir misiniz? Teşekkür ederim.
KS KS A akbulut15 Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 93 27 Aralık 2020 #11 Adem Yıldız_ dedi: Tamam dediğimi yapıp atman 3 dakikanı alır. Rica etsem atar mısın? Genişletmek için tıkla... afterburner inik değil ki bende oradakai şeylerin birisine dokunup ayarları değiştireceğim diye çok korkuyorum Artı 0 Eksi
Adem Yıldız_ dedi: Tamam dediğimi yapıp atman 3 dakikanı alır. Rica etsem atar mısın? Genişletmek için tıkla... afterburner inik değil ki bende oradakai şeylerin birisine dokunup ayarları değiştireceğim diye çok korkuyorum
Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 27 Aralık 2020 #12 akbulut15 dedi: Afterburner inik değil ki bende oradakai şeylerin birisine dokunup ayarları değiştireceğim diye çok korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır, öyle bir şey olmaz merak etmeyin. MSI sitesinden Afterburner indirin ve ekran görüntüsünü atın adım adım ilerleyelim. Artı 0 Eksi
akbulut15 dedi: Afterburner inik değil ki bende oradakai şeylerin birisine dokunup ayarları değiştireceğim diye çok korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır, öyle bir şey olmaz merak etmeyin. MSI sitesinden Afterburner indirin ve ekran görüntüsünü atın adım adım ilerleyelim.
KS KS A akbulut15 Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 93 27 Aralık 2020 #13 Adem Yıldız_ dedi: Hayır, öyle bir şey olmaz merak etmeyin. MSI sitesinden Afterburner indirin ve ekran görüntüsünü atın adım adım ilerleyelim. Genişletmek için tıkla... peki ya şimdi ne yapacağım inidirdim ama oyunda nasıl gözükeceğini bilmiyorum Artı 0 Eksi
Adem Yıldız_ dedi: Hayır, öyle bir şey olmaz merak etmeyin. MSI sitesinden Afterburner indirin ve ekran görüntüsünü atın adım adım ilerleyelim. Genişletmek için tıkla... peki ya şimdi ne yapacağım inidirdim ama oyunda nasıl gözükeceğini bilmiyorum
Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 27 Aralık 2020 #14 akbulut15 dedi: Peki ya şimdi ne yapacağım inidirdim ama oyunda nasıl gözükeceğini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki gibi yapın. CPU usagelerin hepsini aktif edin ve uygulamayı açınca sol alttaki Windows tuşuna basıp çalıştırın. Artı 0 Eksi
akbulut15 dedi: Peki ya şimdi ne yapacağım inidirdim ama oyunda nasıl gözükeceğini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki gibi yapın. CPU usagelerin hepsini aktif edin ve uygulamayı açınca sol alttaki Windows tuşuna basıp çalıştırın.
rasgelekullanici35 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.080 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #15 GTX 1660 + R5 2600 + 16 GB (Dual Channel) RAM ile orta-yüksek ayarlar karışık 50 FPS alıyorum. Artı 0 Eksi
KS KS A akbulut15 Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 93 27 Aralık 2020 #16 Adem Yıldız_ dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki gibi yapın. CPU usagelerin hepsini aktif edin ve uygulamayı açınca sol alttaki Windows tuşuna basıp çalıştırın. Genişletmek için tıkla... bende ods bilgi ekranı yok öyle bir şey yok Artı 0 Eksi
Adem Yıldız_ dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki gibi yapın. CPU usagelerin hepsini aktif edin ve uygulamayı açınca sol alttaki Windows tuşuna basıp çalıştırın. Genişletmek için tıkla... bende ods bilgi ekranı yok öyle bir şey yok
Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 27 Aralık 2020 #17 akbulut15 dedi: Bende ods bilgi ekranı yok öyle bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Sol alttaki Windows tuşuna tıklayıp ayarlara girin ve ekran görüntüsü atın. Artı 0 Eksi
akbulut15 dedi: Bende ods bilgi ekranı yok öyle bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Sol alttaki Windows tuşuna tıklayıp ayarlara girin ve ekran görüntüsü atın.
Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 27 Aralık 2020 #19 akbulut15 dedi: Eki Görüntüle 802573 Genişletmek için tıkla... Windows tuşuna bastınız mı? Artı 0 Eksi
KS KS A akbulut15 Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 93 27 Aralık 2020 #20 Adem Yıldız_ dedi: Windows tuşuna bastınız mı? Genişletmek için tıkla... nasıl yani? Artı 0 Eksi