A akbulut15 Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 93 26 Aralık 2020 #1 AC Odyssey'de medium ayarlarda AVG 62 FPS alıyorum. RAM'im 8 GB, ondan kaynaklanıyor olabilir mi? Eğer siz de oynuyorsanız normal olup olmadığını söyleyebilir misiniz? Teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Aralık 2020
AC Odyssey'de medium ayarlarda AVG 62 FPS alıyorum. RAM'im 8 GB, ondan kaynaklanıyor olabilir mi? Eğer siz de oynuyorsanız normal olup olmadığını söyleyebilir misiniz? Teşekkür ederim.
Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 27 Aralık 2020 #21 akbulut15 dedi: Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Dostum programı kurarken rivaturneri yuklemediysen gözükmez. Artı 0 Eksi
akbulut15 dedi: Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Dostum programı kurarken rivaturneri yuklemediysen gözükmez.
KS KS A akbulut15 Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 93 27 Aralık 2020 #22 evet onu yükelememiştim Adem Yıldız_ dedi: Dostum programı kurarken rivaturneri yuklemediysen gözükmez. Genişletmek için tıkla... neyse artık yapacak bir şey yok böyle oynarız ram alana kadar Adem Yıldız_ dedi: Dostum programı kurarken rivaturneri yuklemediysen gözükmez. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim yardımların için çok sağol Artı 0 Eksi
evet onu yükelememiştim Adem Yıldız_ dedi: Dostum programı kurarken rivaturneri yuklemediysen gözükmez. Genişletmek için tıkla... neyse artık yapacak bir şey yok böyle oynarız ram alana kadar Adem Yıldız_ dedi: Dostum programı kurarken rivaturneri yuklemediysen gözükmez. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim yardımların için çok sağol
Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 27 Aralık 2020 #23 akbulut15 dedi: Evet onu yükelememiştim. Genişletmek için tıkla... Yükleyip videodaki gösterilenleri yap. CPU-GPU usage ve templerini işaretle ve oyundayken ekran görüntüsü at. Artı 0 Eksi
akbulut15 dedi: Evet onu yükelememiştim. Genişletmek için tıkla... Yükleyip videodaki gösterilenleri yap. CPU-GPU usage ve templerini işaretle ve oyundayken ekran görüntüsü at.
KS KS A akbulut15 Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 93 27 Aralık 2020 #24 size yarın atsam uygun olur mu? şu an yorgunum ve uyumam gerekiyor çok yoruldum. Artı 0 Eksi
Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 27 Aralık 2020 #25 akbulut15 dedi: Size yarın atsam uygun olur mu? Şu an yorgunum ve uyumam gerekiyor çok yoruldum. Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz. Yarın atarsınız bakarız. İyi geceler. Artı 0 Eksi
akbulut15 dedi: Size yarın atsam uygun olur mu? Şu an yorgunum ve uyumam gerekiyor çok yoruldum. Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz. Yarın atarsınız bakarız. İyi geceler.
KS KS A akbulut15 Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 93 27 Aralık 2020 #26 peki unutmazsını değil mi sizinle nasıl iletişime geçeceğim? Artı 0 Eksi
Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 27 Aralık 2020 #27 akbulut15 dedi: Peki unutmazsını değil mi sizinle nasıl iletişime geçeceğim? Genişletmek için tıkla... Yarın beni bu konuya etiketlersiniz. @akbulut15 bu şekilde. Yani oraya benim ismimi yazın tabii kendinizinkini değil. Artı 0 Eksi
akbulut15 dedi: Peki unutmazsını değil mi sizinle nasıl iletişime geçeceğim? Genişletmek için tıkla... Yarın beni bu konuya etiketlersiniz. @akbulut15 bu şekilde. Yani oraya benim ismimi yazın tabii kendinizinkini değil.
KS KS A akbulut15 Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 93 27 Aralık 2020 #28 Adem Yıldız_ dedi: Yarın beni bu konuya etiketlersiniz. @akbulut15 bu şekilde. Genişletmek için tıkla... iyiy geceler size de umarım unutmazsınız akbulut15 dedi: iyiy geceler size de umarım unutmazsınız Genişletmek için tıkla... @Adem Yıldız_ medium ayarlarda böyle oynuyorum @Adem Yıldız_ medium ayarlarda bu şekilde @Adem Yıldız_ medium ayaralarda böyle Son düzenleme: 27 Aralık 2020 Artı 0 Eksi
Adem Yıldız_ dedi: Yarın beni bu konuya etiketlersiniz. @akbulut15 bu şekilde. Genişletmek için tıkla... iyiy geceler size de umarım unutmazsınız akbulut15 dedi: iyiy geceler size de umarım unutmazsınız Genişletmek için tıkla... @Adem Yıldız_ medium ayarlarda böyle oynuyorum @Adem Yıldız_ medium ayarlarda bu şekilde @Adem Yıldız_ medium ayaralarda böyle
Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 27 Aralık 2020 #29 akbulut15 dedi: İyiy geceler size de umarım unutmazsınız @Adem Yıldız_ medium ayarlarda böyle oynuyorum. Eki Görüntüle 802771 @Adem Yıldız_ medium ayarlarda bu şekilde. Eki Görüntüle 802772 @Adem Yıldız_ medium ayaralarda böyle. Genişletmek için tıkla... CPU usageleri açar mısınız? Artı 0 Eksi
akbulut15 dedi: İyiy geceler size de umarım unutmazsınız @Adem Yıldız_ medium ayarlarda böyle oynuyorum. Eki Görüntüle 802771 @Adem Yıldız_ medium ayarlarda bu şekilde. Eki Görüntüle 802772 @Adem Yıldız_ medium ayaralarda böyle. Genişletmek için tıkla... CPU usageleri açar mısınız?