1660 Ti ile ETH Mining

hawyy

Hectopat
Katılım
5 Kasım 2017
Mesajlar
132
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dün ekran kartları bölümünde konu açmıştım ancak hala kararsız kaldığım için bir de buraya açayım dedim.

Masaüstü bir bilgisayara sahibim ve 1660 Ti ekran kartım var. Dün biraz kazım yaptığımda 20-30 mH aralığında 100-105 Watt 57-58 Max 59 derece sıcaklık gördüm. Günlük getiri olarak 1-1.50 dolar gibi gözüküyor. Bilgisayar başında çok vakit geçiren birisi olduğum için bilgisayarım zaten 12 saate yakın açık kalıyor ve elektrik faturasına pek yansıyacağını düşünmüyorum. Oyun oynamadığım vakitlerde mining yapmayı düşünüyorum ki şu aralar pek oyun oynamıyorum zaten.

Ekran kartının ömrü kısalır, şöyle olur böyle olur veya bir şey olmaz gibisinden bir sürü şey okudum. Bu değerlerde ekran kartını çalıştırsam ve aylık bir miktar para kazansam sizce iyi mi olur? Yoksa gereksiz mi olur?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
OC ve UV ile yaklaşık 30 MH/s ile kazım yaparsınız.
30 MH/s günlük getirisi yaklaşık 2$, 12 saat çalıştırırsanız yaklaşık 1$ getirisi olacaktır.
 
Kararsız kaldığım nokta yüksek bir kazanç vs. beklediğimden değil. Oturduğum yerden az da olsa bir şeyler kazanmak ve mining yapmak hoşuma gidiyor. Diğer bir yandan da ekran kartına yükleniyor olması beni düşündürüyor. Ekran kartımı 1.5 senedir kullanıyorum ilk günkü ile aynı performansı veriyor hala. Şimdi mining yaparsam ekran kartını yoracağım ve ömrü elbette kısalacak beni de düşündüren şey bu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı