1660 Ti ile ETH madencilik nasıl yapılır?

@StormGonsalez hocam Ethmine.bat'ı sağ tıklayıp düzenle dedikten sonra oradaki cüzdan kodunu kendinizin ki ile değiştirip .bat dosyasını çalıştıracaksınız ve bundan sonra ki bütün kazım işlemleri için .bat dosyasını çalıştırmanız yeterli olacaktır.
Hocam ben sağ tıklayınca düzenle çıkmıyor.
 
Reddit'te bir kullanıcı 1660 Ti ile 31 Mh/s kasmayı başarmış. Günde 12 saat mining yapacağınızı varsayarak ayda 45 dolar gibi bir para kazanabilirsiniz (elektriği çıktım). Tabii bu ETH'un fiyatına ve sizin yapacağına süreye göre değişir.

Nasıl yapacağınıza gelirsek ben size T-Rex miner öneririm. Birden çok miner kullandım ve en stabil T-Rex'ti. Özellikle Phoenix bayağı kötü çalıştı sisteminde sürekli hatalar alıyordum. Miner'ı yükledikten sonra kendinize ait bir ETH cüzdanınız olması gerekiyor. Bunun için Binance'den hesap açarak bu cüzdan kodunu erişebilirsiniz. Cüzdan kodunuza eriştikten sonra bunu kopyalayıp indirdiğiniz T-Rex Miner'ın dosya konumunda ki "ETH-ethermine.bat" dosyasına sağ tıklayıp düzenle dedikten sonra cüzdan kodunuzu oradaki cüzdan konunun yerine yazacaksınız. Havuz olarak da "Ethermine" öneririm. Hem hızlı hem de en yaygın havuzlardan biridir.

Anlamadığınız veya takıldığınız bir yer olursa sormaktan çekinmeyin hocam.
gtx 1060 için cuda 9-10-11 hangisi ? @Ek01000
 
Press any key to continue . . . yazıyor bir tuşa bastığım zaman kapanıyor hocam.
C:\WINDOWS\system32>pause
Press any key to continue . . .
Hocam Windows Defender miner'ı engelliyor. Kapatıp tekrar dener misiniz?
GTX 1060 için CUDA 9-10-11 hangisi? @Ek01000
CUDA 10 ile deneyebilirsiniz. Herhangi birinde sorun çıkarsa versiyonlar arası geçiş yaparsınız.
Hocam ben sağ tıklayınca düzenle çıkmıyor.
Sizde de aynı durum olabilir. Windows Defender'ı kapatıp tekrar dener misiniz?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı