1660 Ti mobil ile AOC 23.8" 24G2U monitör G-Sync uyumu

elcas

Hectopat
Başlıkta da belirttiğim gibi 6 yıldır kullandığım GT70'i satıp yeni bir diz üstü bilgisayar alacağım. DP çıkışı ve 1660 Ti olacak. G27 gibi bir direksiyon alıp, oyun köşesini kuracağım. Ancak alacağım monitörde G-Sync açıp açamayacağım kesin değil. Bilgi verirseniz güzel olur. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
cevabınız için teşekkürler. bilgisayardaki DP çıkışı, monitördeki DP girişi. alacağım bilgisayardaki ekran kartı derken bayağı kafa patlatıyorum. bilgisayarda DP çıkışı şart mı?

sizin sorunuza gelecek olursak. masa üstü bilgisayarlar eskisi gibi ekonomik değiller gibi geliyor. bir ara media marktta masa üstü toplayalım dediler 12500 çıktı. ROG serisi ile aynı özellikleri koydum. ben ROG serisini 11 000 e alabiliyordum. 9000 lere farklı marka diz üstü bulunuyor. bilgisayarı ev içerisinde film izlemek için TV nin yanına götürdüğüm zamanlar oluyor.

Yanlış bilmiyorsam sadece DP girişi ile çalışıyordu.
İnanın aynı bütçede masaüstü toplarsanız masaüstü her halükarda daha performanslı oluyor, her ne kadar yeni mobil GPU'lar normal GPU ile hemen hemen denk dense de gerçekte böyle değil maalesef. Ama tabii ki rahatlık istiyorsanız alabilirsiniz, o bütçedeki hiçbir laptop sizi üzmez.

anladım. sizin, 10 bin tl maksimum olacak şekilde bir öneriniz var mı? incelesem...

masa üstü demek istemiştim. leptop 17.3 olmalı. teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…