muhammet01
Hectopat
Daha fazla
PUBG normal oyununa ASUS 660 GTX 2 GB vardı, yeni ekran kartı aldım ASUS GTX STRIX 1660 Ti OC yine 1 FPS alarak oyuna giryorum. Oyunda herkes atlıyor en son kalıyorum ama hala ekran yüklüyor. Sistemde:
Merhaba son gelen güncelleme ile 20 FPS oynuyor oyun. Uçaktan en son atlıyor, takılıyor sürekli. Ondan sonra hiç oynayamadım, hep takılma geç yüklenme sorunu oldu.
NVIDIA 441, 87 sürümü, Windows 10 1909 sürümü var hala oynayamıyorum oyunu.
Merhaba, PUBG Steam'i 1 aydır oynayamıyorum ağ gecikmesi kırmızı işaret çıkıyor, sürekli sabit FPS'de kalıyor. PUBG destekten yardım istedim, yazılanları uyguladım fakat aynı. Hangi program eksik sizce? Tüm C+'ları yükledim, tüm programlar güncel.
- 16 GB RAM
- AMD FX 8150
- Anakart ASUS Rampage Formula 5 Z
- Güç kaynagı 800 Gold 80 Plus thermalteke Power
- SSD 860 Evo
Merhaba son gelen güncelleme ile 20 FPS oynuyor oyun. Uçaktan en son atlıyor, takılıyor sürekli. Ondan sonra hiç oynayamadım, hep takılma geç yüklenme sorunu oldu.
NVIDIA 441, 87 sürümü, Windows 10 1909 sürümü var hala oynayamıyorum oyunu.
Merhaba, PUBG Steam'i 1 aydır oynayamıyorum ağ gecikmesi kırmızı işaret çıkıyor, sürekli sabit FPS'de kalıyor. PUBG destekten yardım istedim, yazılanları uyguladım fakat aynı. Hangi program eksik sizce? Tüm C+'ları yükledim, tüm programlar güncel.
Son düzenleyen: Moderatör: