Ali.Hikmet
Femtopat
Daha fazla
Hocam aynı konuyu bende açtım açtığım zaman 8Gb ram vardı, herkes ramden dedi gittim bir ram daha aldım lakin değişen tek şey 5-10 FPS.GTX 1660 Ti Ryzen 5 2600 8 GB RAM ekran kartım tam FPS alamamamın sebebi nedir? Görsel yükledim yardımcı olursanız sevinirim. Benim düşünceme göre RAM yetersiz kalıyor olabilir.
Hocam aynı konuyu bende açtım açtığım zaman 8 GB RAM vardı, herkes RAM'den dedi gittim bir RAM daha aldım lakin değişen tek şey 5-10 FPS.
Bana kalırsa GTA Online sıkıntılı.
Burada ki konu single channelin sistemi rahatlatmasıydı ayrıca iyi okuyun ben artırır demedim, bana gelen tavsiyeyi uygulamadım ve bir çare olmadı.Zaten RAM değiştirince 50FPS artış yaşamazsın drop giriyorsa droplar gider.
V-Sync açık ama 165 fps ye kadar çıkabilir. 60 fps sabit değil yaniV-Sync açık mı?
V-Sync açık ama 165 FPS'ye kadar çıkabilir. 60 FPS sabit değil yani.
Benim alayamadığım şey normalde ekran kartı kullanımı %95 üstü olması gerekli değil mi ben neden %40 GPU kullanımı alıyorum?

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.