YILSUK11
Megapat
- Makaleler
- 1
Sistem fiyatına göre fena değil ancak ekran kartı iyi değil. Bu kartın aynısının RTX 2060 modelini 1 hafta boyunca kullandım çok ısınıyordu. Tavsiye etmem bu kartı.
Sistem fiyatına göre fena değil ancak ekran kartı iyi değil. Bu kartın aynısının RTX 2060 modelini 1 hafta boyunca kullandım çok ısınıyordu. Tavsiye etmem bu kartı.
1650Ti mobil bir GPU degil mi ? Kafam karıştı.Hemen alınmaz deyip 15000TL RTX2070 PC önerenler gelmeden yorumumu yapayım, ekran kartı F/P. Isınma sorunu vs yok. 1650 Ti göre daha stabil çalışıyor. Fakat işlemciyi en azından 3. nesile yükseltmen ve RAM'i 3200 MHz çıkartman kanaatindeyim. Bunun için 1660 yerine 1650 Ti kullanabilirsin.
Thelionjr'ın yaptığı sisteme bakar mısınız? RAM'i Dual Channel yapıp 6500TL gibi bir bütçeye daha iyi bir seçenek olabilir mi?
O değiştirilir de çok pahalıya gelecek o sistem alınmaz. Daha 240 SSD var ve kronik sorunlu.Gamepower PSU!
Sisteme cevap verdiğinizi görmemiştim. Kasayı Carbide olarak değiştirip dual channel ve 1 tb harddisk eklediğimizde 6100 TL oluyor. Sizce değer mi? Daha iyisi ne olabilir?Gamepower kasa ve PSU ek olarak tek fanlı Phoenix modeli çok ısınıyor.
Kasayı Corsair Carbide olarak değiştirdiğimizde sizce değer mi?Gamepower PSU!
1650 Ti mobil bir GPU degil mi? Kafam karıştı.
Şimdiden teşekkür ediyorum.Topluyorum şu an bitince atacağım.
Kesinlikle değmez diye düşünüyorum. @246941 daha iyisini yapar. Daha uygun fiyata.Sisteme cevap verdiğinizi görmemiştim. Kasayı Carbide olarak değiştirip dual channel ve 1 tb harddisk eklediğimizde 6100 TL oluyor. Sizce değer mi? Daha iyisi ne olabilir?
Kasayı Corsair Carbide olarak değiştirdiğimizde sizce değer mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.