RobinToKaro Hectopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 842 Yer Saint Denis Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #1 RAM 16 GB 3200mhz Ekran kartı GTX 1660 Ti Anakart Asus B450 Mk-II İşlemci Ryzen 5 3600 Arkadaşlar RDR2 oynuyordum Alt+Tab ile Google gireyim derken PC takıldı. Kasanın sıfırlarama tuşuna bastım ve BIOS açıldı sürekli. Kapatıyorum açıyorum yine aynı.
Arkadaşlar RDR2 oynuyordum Alt+Tab ile Google gireyim derken PC takıldı. Kasanın sıfırlarama tuşuna bastım ve BIOS açıldı sürekli. Kapatıyorum açıyorum yine aynı.
leyleq Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 1.309 Çözümler 15 2 Şubat 2023 #2 Anakartta cpu ışığı falan yanıyor mu? Artı 0 Eksi
AhmetBünyaminTezcan Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 207 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #3 HDD veya SSD ile ilgili birşey olabilir hocam. Takıp çıkarmayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS RobinToKaro Hectopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 842 Yer Saint Denis Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #4 leyleq dedi: Anakartta CPU ışığı falan yanıyor mu? Genişletmek için tıkla... Sol alt tarafında sarılı bir ışık yanıp sönüyor AhmetBünyaminTezcan dedi: HDD veya SSD ile ilgili bir şey olabilir hocam. Takıp çıkarmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... M.2 var hocam Artı 0 Eksi
leyleq dedi: Anakartta CPU ışığı falan yanıyor mu? Genişletmek için tıkla... Sol alt tarafında sarılı bir ışık yanıp sönüyor AhmetBünyaminTezcan dedi: HDD veya SSD ile ilgili bir şey olabilir hocam. Takıp çıkarmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... M.2 var hocam
Rwansaii Centipat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 901 Çözümler 5 2 Şubat 2023 #5 Rami bir çıkarıp takar mısınız? Artı 0 Eksi
O Odegard Femtopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #6 Sistemi sıfır mı almıştınız ne kadarlık sistem Artı 0 Eksi
KS KS RobinToKaro Hectopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 842 Yer Saint Denis Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #7 Rwansaii dedi: RAM'i bir çıkarıp takar mısınız? Genişletmek için tıkla... RAM'ler gözüküyor ama yine de deniyeyim mi? Odegard dedi: Sistemi sıfır mı almıştınız ne kadarlık sistem Genişletmek için tıkla... 3 ay önce aldım 0 hepsi. Artı 0 Eksi
Rwansaii dedi: RAM'i bir çıkarıp takar mısınız? Genişletmek için tıkla... RAM'ler gözüküyor ama yine de deniyeyim mi? Odegard dedi: Sistemi sıfır mı almıştınız ne kadarlık sistem Genişletmek için tıkla... 3 ay önce aldım 0 hepsi.
Rwansaii Centipat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 901 Çözümler 5 2 Şubat 2023 #8 RobinToKaro dedi: RAM'ler gözüküyor ama yine de deniyeyim mi? Genişletmek için tıkla... Bir deneyin. Artı 0 Eksi
isaozkan35 Hectopat Katılım 13 Kasım 2021 Mesajlar 488 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 1400 SAPPHIRE Radeon RX 580 8GB 8+8 3000 mhz ripjaws bellek toplam 2.75tb küsür alan Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #9 RobinToKaro dedi: RAM'ler gözüküyor ama yine de deniyeyim mi? 3 ay önce aldım 0 hepsi. Genişletmek için tıkla... Boot yerinde önceliği Windows olan yeri seçin. Artı 0 Eksi
RobinToKaro dedi: RAM'ler gözüküyor ama yine de deniyeyim mi? 3 ay önce aldım 0 hepsi. Genişletmek için tıkla... Boot yerinde önceliği Windows olan yeri seçin.
wakkum Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 841 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #10 RobinToKaro dedi: RAM'ler gözüküyor ama yine de deniyeyim mi? 3 ay önce aldım 0 hepsi. Genişletmek için tıkla... Ramsiz bios açılmaz hdd boot etmiyor , Bios da zaten takılı donanımlar gözükür. Artı 0 Eksi
RobinToKaro dedi: RAM'ler gözüküyor ama yine de deniyeyim mi? 3 ay önce aldım 0 hepsi. Genişletmek için tıkla... Ramsiz bios açılmaz hdd boot etmiyor , Bios da zaten takılı donanımlar gözükür.