1660 TI sistemde SteelSeries Rival 300s fare hareketinde FPS düşüyor

Nakoicve

Hectopat
RAM
16
Ekran kartı
1660 TI
Anakart
Asus FX505DU
İşlemci
Ryzen 7 3750h
Merhaba. SteelSeries Rival 300s kullanıyorum Warzone, Valorant veya herhangi bir oyunda mouse hareketinde aşırı FPS düşüşü yaşıyorum yani 1-2 cm bile oynatsam FPS düşüyor. Oyunun ana menüsünde bile düşüyor. Bunun bir çözümü var mı? Polling Rate düşürün diye çözümler söylemişler polling Rate 1000 de oynuyorum düşürdüğüm zaman oyunlar da istediğimi yapamıyorum, biraz saçma bir çözüm.

Mouse hareketlerinde her oyunda da 60-70 FPS düşüşü yaşıyorum.

Denediğim çözümler: SteelSeries Engine sildim yeniden kurdum.
Aygıt Yöneticisi'nden mouse için olan driverları sağ tık yaparak güncelle dedim ( hepsi için en güncel sürüm diyor )

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. SteelSeries Rival 300s kullanıyorum Warzone, Valorant veya herhangi bir oyunda mouse hareketinde aşırı FPS düşüşü yaşıyorum yani 1-2 cm bile oynatsam FPS düşüyor. Oyunun ana menüsünde bile düşüyor. Bunun bir çözümü var mı? Polling Rate düşürün diye çözümler söylemişler polling Rate 1000 de oynuyorum düşürdüğüm zaman oyunlar da istediğimi yapamıyorum, biraz saçma bir çözüm.

Mouse hareketlerinde her oyunda da 60-70 FPS düşüşü yaşıyorum.

Denediğim çözümler: SteelSeries Engine sildim yeniden kurdum.
Aygıt Yöneticisi'nden mouse için olan driverları sağ tık yaparak güncelle dedim ( hepsi için en güncel sürüm diyor )
Steelseries Engine kurmadığınız zaman bu FPS kayıpları yine oluyor mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı