1660 Ti ve R7 4800H sistem donuyor

nicolasflamel38

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba,

Arkadaşlar Opera'da YouTube üzerinden video açtığımda bilgisayarım donuyor. Bu her seferinde olmasa da sık sık oluyor ve bilgisayarı Power tuşu ile kapatıp açmadan kullanamıyorum. Son 2 gündür yaşıyorum bu sorunu bilgisayar henüz 1 aylık.

Bilgisayar özellikleri:

- İşletim sistemi: Windows 10.
- Ekran kartı: GTX 1660 Ti.
- İşlemci: Ryzen 7 4800H
- RAM: 8 GB.
- SSD: 512 GB.

Not: Windows Bellek Tanılama Aracını çalıştırdım ve RAM de bir sorun bulamadım.
Arkadaşlar OperaGX ile denedim bir süre sorunsuz çalıştı ama sonunda yine aynı hatayı verdi

Son düzenleme:
Aynı hatayı ben de yaşıyorum. Rica etsem olay görüntüleyecisinden hataya bakabilir misiniz? Çok can sıkan bir durum çünkü saatlerce ağır oyun oynamama rağmen atmıyor ama Opera'dan nedense videoyu açar açmaz ilk dakikada PC kendine reset atıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir daha ki sefere bakayım ama sanırım sorunu çözdüm. Opera'nın ayarlar>gelişmiş>sistem kısmında Mümkün olduğunda donanımsal hızlandırma kullan diye bir özellik var bunu kapatınca düzeldi gibi (daha sabah 9 da yaptım bu ayarı ve henüz kanmadı tüm gün YouTube üzerinden video izledim bir şey değişirse bilgilendiririm)

Farklı tarayıcılar ile aynı sorunu yaşıyorsanız temiz kurulum yapmanızı öneririm.

Temiz kuruluma gerek olduğunu düşünmüyorum ve maalesef yapamam içindeki programları vs. kurması pek kolay değil ayrıca taze zaten bilgisayar.

Saygı duyarım. Sorumum cevabını vermemişsiniz ama çözmüş olmanıza sevindim. Saygılar.

Onu da denedim. Lakin aynısını yaşadım. Chrome geçtim onda da yaşadım. Kafayı yemek üzereyim. 1 hafta yapmadı tekrar yapmaya başladı. Gün içinde 5 defa reset attı. O kadar ağır oyunları saatlerce oynamama rağmen reset atmıyor ama 720p videoyu açtığım an reset atıyor.

Bende reset atmıyordu, donup kalıyordu reset atmadan düzelmiyordu sizin sorununuz bendekinden farklı olabilir. Bilgisayarınızın özelliklerini yazar mısınız

Bende reset atmıyordu, donup kalıyordu reset atmadan düzelmiyordu sizin sorununuz bendekinden farklı olabilir. Bilgisayarınızın özelliklerini yazar mısınız?

Bazen reset de atmıyor sizin sistemde olan sıkıntı da oluyor bazen.
Sistemim Ryzen 3 4300ge 16 GB RAM FSP 500 Watt PSU var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…