F fatihskrci Hectopat Katılım 22 Mayıs 2019 Mesajlar 172 18 Haziran 2019 #41 Amiidamaru dedi: Bence çok avantajlı durumdasınız. Hiç yoktan elinizde gayet yeterli bir işlemci var bunu iyi değerlendirin derim Genişletmek için tıkla... kimse beğenmiyor genelde ya 1500x i :/ fatihskrci dedi: En az 3 aya toplarım bu şekilde PC yi herhalde o zamana kadar PC çöp olmaz Genişletmek için tıkla... Dostum şimdi hesap yaptım da 1660 Tİ modeline maalesef param yetmiyor 1660 gaming X modeli yeterli olur mu ? Son düzenleme: 18 Haziran 2019
Amiidamaru dedi: Bence çok avantajlı durumdasınız. Hiç yoktan elinizde gayet yeterli bir işlemci var bunu iyi değerlendirin derim Genişletmek için tıkla... kimse beğenmiyor genelde ya 1500x i :/ fatihskrci dedi: En az 3 aya toplarım bu şekilde PC yi herhalde o zamana kadar PC çöp olmaz Genişletmek için tıkla... Dostum şimdi hesap yaptım da 1660 Tİ modeline maalesef param yetmiyor 1660 gaming X modeli yeterli olur mu ?
Fener Fanatics Kilopat Katılım 27 Kasım 2018 Mesajlar 554 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ecz.Teknikeri 18 Haziran 2019 #42 Bende de aynı işlemci mevcut darboğaz yapma ihtimaline karşın RX 590 vardı kafamda yazılanları gördükten sonra 1660ti almaya karar verdim teşekkürler..
Bende de aynı işlemci mevcut darboğaz yapma ihtimaline karşın RX 590 vardı kafamda yazılanları gördükten sonra 1660ti almaya karar verdim teşekkürler..
Amiidamaru Megapat Katılım 16 Eylül 2013 Mesajlar 972 Çözümler 3 Yer İstanbul 19 Haziran 2019 #43 fatihskrci dedi: kimse beğenmiyor genelde ya 1500x i :/ Dostum şimdi hesap yaptım da 1660 Tİ modeline maalesef param yetmiyor 1660 gaming X modeli yeterli olur mu ? Genişletmek için tıkla... Hocam o senin kararın. İçine sinecekse öyle yap. Her iki kart da gayet alınabilir makul kartlar.
fatihskrci dedi: kimse beğenmiyor genelde ya 1500x i :/ Dostum şimdi hesap yaptım da 1660 Tİ modeline maalesef param yetmiyor 1660 gaming X modeli yeterli olur mu ? Genişletmek için tıkla... Hocam o senin kararın. İçine sinecekse öyle yap. Her iki kart da gayet alınabilir makul kartlar.
F fatihskrci Hectopat Katılım 22 Mayıs 2019 Mesajlar 172 19 Haziran 2019 #44 Amiidamaru dedi: Hocam o senin kararın. İçine sinecekse öyle yap. Her iki kart da gayet alınabilir makul kartlar. Genişletmek için tıkla... Bir arkadaşım rx480 kullanıyor ve benim işlemciden var onda da abi acayip fps veriyor ikinci elleri 750 TL felan
Amiidamaru dedi: Hocam o senin kararın. İçine sinecekse öyle yap. Her iki kart da gayet alınabilir makul kartlar. Genişletmek için tıkla... Bir arkadaşım rx480 kullanıyor ve benim işlemciden var onda da abi acayip fps veriyor ikinci elleri 750 TL felan