1660 Ti vs 1660S

Herkese teşekkürler arkadaşlar. Öğrenmek adına sordum, internetteki benchmark testlerine pek güvenmiyorum. Güvenebileceğim siteleride öğrenmek açısından sordum. Teşekkürler.

Ti'ı da OC ile 2060 gücüne yetiştirirz o zaman?

GTX 1660 Super ve GTX 1660 Ti arasında %2 olarak güç farkı var sadece. Ama RTX 2060 ile 1660 Ti arasında %14 var. Sanırım GTX 1660 Ti ile RTX 2060 performansına ulaşamazsınız, bilmiyorum o konuda arkadaşlar konuşsun.

Bu ekran kartlarından hangisi daha iyi? Benchmarklarına bakabileceğim düzgün bir site var mı?

Bu arada alakasız olacak konuyla ilgili ama kesinlikle 16 GB RAM alın. 8 GB RAM kullanan birisi olarak söylüyorum, yetmiyor. Performans kısılıyor resmen. 16 GB RAM bilgisayarınızın önünü açacaktır rahatlayacaktır, çok büyük bir FPS farkı olacaktır göreceksiniz.

Bende 4 GB RAM var şu anlık 8 GB alıp 12 GB kullansam yeterli olur mu hocam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende 4 GB RAM var şu anlık 8 GB alıp 12 GB kullansam yeterli olur mu hocam.

12 GB yeterli olur bence. 8'den daha iyi olduğu kesin büyük bir FPS artışı görürsünüz. Ama bütçeniz yetiyorsa 4 üde satıp 16 yaparsanız iyi olur hocam. Garanti olsun işiniz ileride RAM yükseltmenize gerek kalmaz.

Bende de 1660 Super var hiç ısınmıyor çok memnunum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…