Cevap için teşekkürler. Sorunlar çözüldüyse şüphe etmeme gerek yok. Vega 64’ün sıfırını bulabileceğimi zannetmiyorum. Hem bulsam da güç kaynağım yetmez zaten. Uygun fiyata RX 5700 bulabilirsem alacağım. Konu kapanabilir.Olacağını zannetmiyorum. Vega 64 kullanıyorum ve 20.2.2 sürücüsünü kullanıyorum. Bu sürücü ile sorunların tamamen kalktığını düşünüyorum. Hepsini denedim ve hiçbir hata almadım. Ancak dediğim gibi 5600 XT'ye geçmeniz pek etki etmeyecek. Gereksiz bir değişim olur. Madem bütçeniz yok. Eğer güç kaynağınız yeterli ise, Vega 64 falan almanızı öneririm. UV ve OC ile performansı RTX 2070'e yaklaşıyor.
Neden AMD'ye hiç bulaşmasın? Kötü değil ki? Son zamanlarda zaten yazılıma önem vermeye başladılar. Ayrıca şu anda AMD ekran kartı kullanıp, 20.2.2 sürücüsünü denediniz mi? Lütfen direkt AMD'ye lafı atmayın. Ancak evet dediğiniz gibi ekran kartı iyi ve 5600 XT'ye geçmesi mantıklı olmaz. Konu sahibi 5700 bulursam alacağım yazdı. Yani aradaki fark gözle görülür derece artacaktır.Bence AMD'ye hiç bulaşmayın kartınız hiç kötü değil neden değiştirmek istiyorsunuz ki?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.