Logitech F710 bağlanmıyor

• Konuyu başlatan emrxt
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 100

emrxt

Hectopat
Daha fazla  
Nano receiver USB'sini bilgisayara takıyorum, olmuyor. Mode ışığı yanıp sönüyor, oyunda algılamıyor. Aparatıyla takıyorum, yine aynısı.
Bastırınca, sağa sola oynatmaya çalışınca arada çalışıyor da artık normal çalışmamaya başladı.
Bu Logitech uygulaması varmış, onu açıyorum, dediklerini yapıyorum, connected diyor ama yine aynı, kullanamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende aynı hatayı gördüm ve daha dün kuzenimde olduydu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu tarzda bir video izlemişti. Sizin de işinize yarayabilir. Bu arada cihazına aynı anda başka kontrolcü de takılıysa direksiyon seti gibi onu çıkarmanı da öneririm.

Bende aynı hatayı gördüm ve daha dün kuzenimde olduydu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu tarzda bir video izlemişti. Sizin de işinize yarayabilir. Bu arada cihazına aynı anda başka kontrolcü de takılıysa direksiyon seti gibi onu çıkarmanı da öneririm.

Bende direkt F710 diye aygıt gözükmüyor.

Dediğim gibi taktıgım zaman gözükmüyor bastırıyorum PC öyle algılıyor sonra Windows uyarı atıyor taktıgınız USB arızalı diye 2 gün önce çalışan alet şimdi neden böyle yapıyor anlamadım.

Bende direkt F710 diye aygıt gözükmüyor.

Dediğim gibi taktıgım zaman gözükmüyor bastırıyorum PC öyle algılıyor sonra Windows uyarı atıyor taktıgınız USB arızalı diye 2 gün önce çalışan alet şimdi neden böyle yapıyor anlamadım.
Ne kadar süredir kullanıyorsun? Aynı cihaz kuzenimle birlikte bende de var hatta ben aldırtmıştım. Benimki 2-2,5 yıllık falan ve 500-600 saat kullanmışımdır oyun sürelime göre. Sorma nedenim dongle veya kablosu direkt bozulmuş olabilir.

Ne kadar süredir kullanıyorsun? Aynı cihaz kuzenimle birlikte bende de var hatta ben aldırtmıştım. Benimki 2-2, 5 yıllık falan ve 500-600 saat kullanmışımdır oyun sürelime göre. Sorma nedenim dongle veya kablosu direkt bozulmuş olabilir.

Yaklaşık 8 ay oldu sanırım 700-800 saat de kullanmışımdır FC 25 F1 tarzı oyunlarda kullandım yani kolu sert kullandım evet ama ne kablosuyla ne de usbsiyle alakam olmadı.

Yaklaşık 8 ay oldu sanırım 700-800 saat de kullanmışımdır FC 25 F1 tarzı oyunlarda kullandım yani kolu sert kullandım evet ama ne kablosuyla ne de usbsiyle alakam olmadı.
Yani gönderdiğim video gibi başka çözümleri de olabilir yine veya USB'ye kadar bir şeyde arızalı olabilir. Bence garantiye götür eğer senin için sıkıntı olmayacaksa. Başka bir kol almaya kalksan en az 2000TL küsür lira vermen gerekecek. Logitech veya ondan biraz daha iyi modelleri alacaksan bile.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı