1660S 9400F sistemde CS:GO FPS düşüşü

doktor civanum

Hectopat
Normalde 300 400 arası FPS alırdım. Bu sıralar 120 130 oluyor (6 aylık bilgisayar). Normalde FPS'yi takmam ama bir anda bu kadar azalmasının sorununu merak ettim.
1660 Super - i5 9400F

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 1660Tı ekran kartı ve İ5 9400F işlemci kullanıyorum, bir kaç gün önce bende aynı sebepten konu açmıştım Dust 2 rekabetçide 450-500 FPS'leri görüyordum normalde fakat 3 gün önce attığım format sonrası oyunu yüklediğimde ne yaparsam yapayım FPS 100-150 değerler arası gidip geliyordu bir türlü çözemiyordum sorunu lakin bu videoyu izleyene kadar. Uyguladığı şeyler hem bilgisayarı rahatlattı ve normal değerlere getirdi, hem de daha fazla FPS almamı sağladı bu yüzden tavsiye eder denemeni öneririm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

GTX 1660Tı ekran kartı ve İ5 9400F işlemci kullanıyorum, bir kaç gün önce bende aynı sebepten konu açmıştım Dust 2 rekabetçide 450-500 FPS'leri görüyordum normalde fakat 3 gün önce attığım format sonrası oyunu yüklediğimde ne yaparsam yapayım FPS 100-150 değerler arası gidip geliyordu bir türlü çözemiyordum sorunu lakin bu videoyu izleyene kadar. Uyguladığı şeyler hem bilgisayarı rahatlattı ve normal değerlere getirdi, hem de daha fazla FPS almamı sağladı bu yüzden tavsiye eder denemeni öneririm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

ben de silip yeniden yükledikten sonra düşmüştü

teşekkürler

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı