1660S Gaming X ekran kartı alınır mı? Başka model önerileriniz nelerdir?

Bütçe
2000-2500

Tavsiyen için teşekkür ederim.
Sipariş vermiştim kargoya da verilmiş artık düşünmekten yorulmuştum. Umarım sağlam gelir bir sıkıntısı olmaz takar kullanırım hemen.

Tavsiyen için teşekkür ederim.
Sipariş vermiştim kargoya da verilmiş artık düşünmekten yorulmuştum. Umarım sağlam gelir bir sıkıntısı olmaz takar kullanırım hemen.

Güle güle kullan dostum sıkıntı yaşamazsın diye düşünüyorum hayırlı uğurlu olsun.

Olmadı iade ederiz Galax iyi mi?

Çok iyi bir firmadır hatta sürücüsünü indirip sitesinden O.C bilmiyorsanız tek tuş ile O.C yapıyorsunuz. MSI gibi RGB koyup reklamı basıp 1000 TL bindirim yapmadığı için bilinmiyor. RGB isterseniz şu modeli öneririm INNO3D'de Galax gibi bir firmadır.
.

2500 TL ayırabiliyorum şu an ekran kartı için.
Çünkü monitör siparişi verdim bir de işlemci sıkıntım var.
İlerleyen zamanlarda 2000 2200'den elimden çıkarıp 1000 lira daha üstüne koyup daha iyi bir modele geçiş yapabilirim.

Dediğim gibi o zaman bugün 18:00'da Gaming gecesi indirimleri açıklanıcak bence iade edin Gaming gecesini bekleyin bazen RX 5600 XT bile 2100 TL'ye düşüyor.

Dediğim gibi o zaman bugün 18:00'da Gaming gecesi indirimleri açıklanıcak bence iade edin Gaming gecesini bekleyin bazen RX 5600 XT bile 2100 TL'ye düşüyor.

Akşam bakayım duruma göre iyi bir şey varsa sipariş verir geleni almadan geri gönderirim kargoyu çıkardıkları için akşama göre bir hareket yapabilirm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…