1660S Gaming X ekran kartı alınır mı? Başka model önerileriniz nelerdir?

Bütçe
2000-2500
Ekran kartı geldi gayet iyi problem yok. Herkese teşekkür ederim yorumları için fanlarla falan ilgilenmedim genel olarak baktığımda AMD'nin ekran ekran kartlarını kullananlar sorun yaşadım yazmış bunlardan dolayı mide bulantısı çekmemek için aldım hafta içi çalışan bir adamım akşam işten gekdikten sonra 1 saat Max 2 3 saat oynarım bu sırada da aksi bir durum yaşamak istemediğim için bunda karar kıldım bende ilk seferlerde AMD ekran kartlarına ilgi duyuyordum uygun ve güçlü gözüktüğü için bizzat kendi arkadaşım AMD ekran kartı almıştı ama atma sorunları yaşadığı için iade etti NVIDIA aldı. Lafın kısası aldık artık kısmet buymuş elde imkan olsa her şeyin en son medelini alırım alır herkes Allah umarım herkesin gönlüne göre ve cüdanına göre istediği sistemi toplamayı nasip etsin.

Ekran kartı geldi gayet iyi problem yok. Herkese teşekkür ederim yorumları için fanlarla falan ilgilenmedim genel olarak baktığımda AMD'nin ekran ekran kartlarını kullananlar sorun yaşadım yazmış bunlardan dolayı mide bulantısı çekmemek için aldım hafta içi çalışan bir adamım akşam işten gekdikten sonra 1 saat Max 2 3 saat oynarım bu sırada da aksi bir durum yaşamak istemediğim için bunda karar kıldım bende ilk seferlerde AMD ekran kartlarına ilgi duyuyordum uygun ve güçlü gözüktüğü için bizzat kendi arkadaşım AMD ekran kartı almıştı ama atma sorunları yaşadığı için iade etti NVIDIA aldı. Lafın kısası aldık artık kısmet buymuş elde imkan olsa her şeyin en son medelini alırım alır herkes Allah umarım herkesin gönlüne göre ve cüdanına göre istediği sistemi toplamayı nasip etsin.
Güzel günlerde kullanın, hayırlı olsun. ☺

İşlemci olarak AMD kullanan NVIDIA fanboyuyum kesinlikle :p.

Dostum Sapphire Pulse RX 5600 XT almak yerine daha düşük performans veren bir ekran kartını almasını öneriyorsun.

"Madem sorunları var forumda yasaklansın" dedim. Sorunları var mı demiş oluyorum?
Bu arada her teknolojik üründe sorun çıkabilir. Tamamen şansına bağlı.

Hocam teşekkürler 1660 Super alacaktım önerdiğiniz Sapphire Pulse RX 5600 XT ekran kartının siparişini verdim :).

Dostum Sapphire Pulse RX 5600 XT almak yerine daha düşük performans veren bir ekran kartını almasını öneriyorsun.

Hocam teşekkürler 1660 Super alacaktım önerdiğiniz Sapphire Pulse RX 5600 XT ekran kartının siparişini verdim :).
Hayırlı olsun İnşallah bi sorun ile karşılaşmadan kullanabilirsin.

Armor modelinde ısınma problemi oluyor diyorlar hocam, tavsiye etmem.

Armor modeli GTX 1660 Ti ve ve RTX'lerde Gaming X'le neredeyse eş değer bir soğutma sağlıyor. Sadece fanlar biraz daha hızlı ve sesli dönüyor. Eski serilerle alakası kalmadı. Kendim de kullandığım için doğrulayabiliyorum. Ancak yine de kasadaki hava akışının orta/yüksek seviye olması gerekiyor, her ekran kartında olduğu gibi. İçeride sıcak hava kalırsa cozutacaktır. Gördüğüm tepe değer 68 derece. Genel olarak 65 derecelerde seyrediyor.

nvidia.png

Sapphire Pulse RX 5700 XT, Sapphire Nitro+ RX 5700 XT, MSI MECH RX 5700 XT kullanan arkadaşlarım var. Pulse olan hiç sorun yaşamadığını belirtti. Nitro+ olan ilk başlarda canının çok sıkıldığını ancak şu an memnun olduğunu, güncellemelerin birçok sorunu çözdüğünü söyledi. Mech kullanan arkadaş da başlarda sorun yaşadı ama şu an bir problemi yok. Evet güzel, sorunlar çözülmüş ama insanların canı sıkılmış mı, evet. Maalesef AMD'nin işlemci tarafındaki durumu olağanüstü sonuçlar verirken ekran kartı tarafında korkutucu durumlar mevcut. Ancak yavaş yavaş düzeltiyorlar. Nvidia almanız doğru tercih mi olmuş, bence olmuş. Aralarında fiyat farkı olabiliyor, AMD genelde daha uygun tabi kullanıcılar bu yüzden AMD'ye yönelimde. Sorun yaşatıp yaşatmayacağı belli olmadığı için AMD saf güç ve fiyat olarak önde olsa da insanları şüphelendiriyor. İnsanlar Nvidia'ya yöneliyor bu sebeple. Ben de Nvidia kullanıyorum ve bir kez bile problem yaşamadım. AMD alıp da problem yaşamayan var mı, kesinlikle var. Ancak bu şans işi. Keşke yazılım sıkıntıları olmasaydı kartların. Umarım yakın zamanda hepsi çözülür ve AMD ekran kartları da Nvidia'nın fahiş fiyatlarına karşı kaya gibi yerleşir piyasaya. Bu sebeple endişelerinizi anlıyorum, haklısınız bence de. Dediğiniz gibi, keşke imkanımız olsa da kafamız çok yorulmadan güzel bileşenler alabilsek. Yurt dışında 1000 $ gibi bir fiyata çok güzel sistemler toplanıyor... Öte yandan burada da o kadar paraya doğru dürüst bir şeyler alınmıyor. Ekonomimiz malum. İnsanı gerçekten bıktırıyorlar. Ama yapacak bir şey yok. Oldukça yeterli bir kart almışsınız oynadığınız oyunlara da bağlı olarak sizi bir süre sorunsuz olarak götürecektir. Hayırlı olsun, keyifle kullanmanız dileğiyle.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı