1660S Gaming X ve i5-10400F sistem alınır mı?

Makaleler
5
Yer
‏‏‏‏‏‏‏‏
Selam, arkadaşım bir sistem toplayacak. Bütçesi linkteki sistem ile aynı:
Sizce bu sistem nasıl? İleriye dönük bir sistem istiyor. Ayrıca Molecule PC hangi güç kaynağını kullanıyor sistemlerde?
Şu anlık sadece bu sistemi soruyorum. Eğer karar veremezsek yarın sabah direkt toplamak için tavsiye konusu açacağım.

Hocam,o bütçede öyle bir ekran kartı düşünmesin bile hazır sistem düşürse buna bakabilir.Bu bütçede ekran kartı RTX 2060 veya RX 5600XT olmalı.

Hocam,o bütçede öyle bir ekran kartı düşünmesin bile hazır sistem düşürse buna bakabilir.Bu bütçede ekran kartı RTX 2060 veya RX 5600XT olmalı.
İşlemciyi benim aldığımdan, yani 10400F düşünüyor. Ayrıca o sistemi ben de almayı düşünüyordum fakat güç kaynağı sorunlu.
Edit; Konu kilitlenebilir. Yeni ekran kartlarının Türkiye'ye gelmesini beklemesi için ikna ettim arkadaşı. İkimiz aynı anda alacağız sistemleri 🙂.

Son düzenleme:
İşlemciyi benim aldığımdan, yani 10400F düşünüyor. Ayrıca o sistemi ben de almayı düşünüyordum fakat güç kaynağı sorunlu.

Sadece oyun için kullanıcaksa o işlemciyi alması daha mantıklı, ama yayın vs düşünürse Ryzen 5 3600 daha iyi.

Bu sistemi alıp PSU'yu değişebilir.

Edit; Konu kilitlenebilir. Yeni ekran kartlarının Türkiye'ye gelmesini beklemesi için ikna ettim arkadaşı. İkimiz aynı anda alacağız sistemleri 🙂.
gelirse normale dönüp fiyatlar düşecek mi acaba
Sadece oyun için kullanıcaksa o işlemciyi alması daha mantıklı, ama yayın vs düşünürse Ryzen 5 3600 daha iyi.

Bu sistemi alıp PSU'yu değişebilir.
İ5 10400F yayın için ideal değil mi ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı