Windows PIN Hatası 0x80070006

Pyraxx

Decapat
Daha fazla  
Laptopumda PIN kullanıyorum. Laptopumun ekranını fiziksel olarak kapattığımda ve bir süre sonra tekrar açtığımda, "Bir sorun oluştuğundan PIN’iniz kullanılamıyor (kod: 0x80070006). PIN’inizi tekrar ayarlamak için tıklayın" uyarısı geliyor. Bu her zaman olmuyor ama çoğunlukla oluyor. Bilgisayarı yeniden başlattığımda bu hata düzeliyor. Bilgisayarımı yeniden başlatmaktan sıkıldım; hesap değiştirmemi söylediler, değiştirdim ama hâlâ oluyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-10-25 at 22.07.55.jpeg
    WhatsApp Image 2025-10-25 at 22.07.55.jpeg
    81,8 KB · Görüntüleme: 4
Son düzenleyen: Moderatör:
  1. Gc klasörünün içindekileri silme:
    1. Dosya Gezgini'ni açın ve şu URL'yi girin: C:\Windows\ServiceProfiles\LocalService\AppData\Local\Microsoft
    2. ngc klasörüne sağ tıklayın ve beliren menüden özellikler'i seçin.
    3. güvenlik sekmesine gidin ve gelişmiş düğmesine tıklayın.
    4. Pencerenin üst kısmındaki sahip bölümünü bulun ve değiştir bağlantısını tıklayın.
    5. seçilecek nesne adını girin alanına o cihazdaki hesabınızın kullanıcı adını (yönetici düzeyinde bir hesap olmalıdır) yazmanız ve adları denetle öğesine tıklamanız gerekir.
    6. Hesabınızı bulduğunda tamam'ı seçin.
    7. Hesabınız artık sahip öğesinin yanında görünmelidir.
    8. alt kapsayıcılarda ve nesnelerde sahibi değiştir seçeneğinin yanındaki onay kutusunu işaretleyin ve uygula ve tamam'a tıklayın.
    9. Şimdi ngc klasörüne girebilirsiniz.
    10. Ngc klasörünü açtıktan sonra, içindeki tüm dosya ve klasörleri seçin ve silin.
  2. Dosyalar ve klasörler ngc klasöründen silindikten sonra yeni bir pın eklemek için 1. adıma geri dönün.

1. Gc klasörünün içindekileri silme:
    1. Dosya Gezgini'ni açın ve şu URL'yi girin: C:\Windows\ServiceProfiles\LocalService\AppData\Local\Microsoft
    2. ngc klasörüne sağ tıklayın ve beliren menüden özellikler'i seçin.
    3. güvenlik sekmesine gidin ve gelişmiş düğmesine tıklayın.
    4. Pencerenin üst kısmındaki sahip bölümünü bulun ve değiştir bağlantısını tıklayın.
    5. seçilecek nesne adını girin alanına o cihazdaki hesabınızın kullanıcı adını (yönetici düzeyinde bir hesap olmalıdır) yazmanız ve adları denetle öğesine tıklamanız gerekir.
    6. Hesabınızı bulduğunda tamam'ı seçin.
    7. Hesabınız artık sahip öğesinin yanında görünmelidir.
    8. alt kapsayıcılarda ve nesnelerde sahibi değiştir seçeneğinin yanındaki onay kutusunu işaretleyin ve uygula ve tamam'a tıklayın.
    9. Şimdi ngc klasörüne girebilirsiniz.
    10. Ngc klasörünü açtıktan sonra, içindeki tüm dosya ve klasörleri seçin ve silin.
  2. Dosyalar ve klasörler ngc klasöründen silindikten sonra yeni bir pın eklemek için 1. adıma geri dönün.

İçerideki dosyaları silemiyorum bu işlemi gerçekleştirmek için bilgisayarın yöneticisi size izin vermelidir diyor ne yapmalıyım acaba ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı