1660S için model tavsiyesi

Bütçe
2500

Flexery

Hectopat
Arkadaşlar 1660 Super almayı düşünüyorum ama hangi modelini alsam bilemedim. O yüzden buraya soruyorum. Cevaplarsanız sevinirim.
Modeller:
1)Zotac 1660 Super.
2)Palit 1660 Ti.
3)Zotac 1660 Super AMP modeli.
Diğer marka ve modellere bütcem yetmiyor hangisini önerirsiniz?
Soğutma ve stabilize bakımından.
Kasa ve PSU şunlar.
Kasa DarkFlash Pollux Mesh Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
PSU.
Bir yardımcı olursanız :)

Arkadaşlar 1660 Super almayı düşünüyorum ama hangi modelini alsam bilemedim. O yüzden buraya soruyorum. Cevaplarsanız sevinirim.
Modeller:
1)Zotac 1660 Super.
2)Palit 1660 Ti.
Kasa ve PSU şunlar.
Kasa DarkFlash Pollux Mesh Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
PSU.
1660 super olanlardan birini seçin onlar daha yeni ve performanslı

Modeller:
1)Zotac 1660 Super.
2)Palit 1660 Ti.
Kasa ve PSU şunlar.
PSU.

Ben senin yerinde olsam Palit alırdım hazır almışken 100 TL farkla super yerine Ti almak daha mantıklı bence. Bilmiyorsanız söyleyeyim Ti modeli her oyunda aşağı yukarı 5 6 FPS daha fazla alıyor tabii ki fazla bir performans farkı yok ama fazla bir fiyat farkıda yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı